Het EK is in volle gang. Oranje beleefde gisteren een goede start, grootmachten Spanje, Frankrijk en Duitsland moeten hun eerste wedstrijden nog spelen. Denk jij te weten hoe de poulefase gaat verlopen? Zet je voetbalkennis dan om in euro's.

Het Nederlands elftal deed gisteravond goede zaken in Groep C door met 3-2 te winnen van Oekraïne. Ook Italië, België en Engeland kwamen perfect uit de startblokken. Maar er zitten nog genoeg spannende wedstrijden aan te komen.

Bijvoorbeeld de eerste échte kraker van het toernooi: Frankrijk - Duitsland. De twee Europese grootmachten zullen er alles aan doen om zich op 11 juli tot Europees kampioen te kronen. Hoe schat jij de krachtsverhoudingen in? Op het EK 2016 tekende Antoine Griezmann met twee goals in de halve finale voor de uitschakeling van Duitsland. De eer van Die Mannschaft staat op het spel.

Wil jij het EK nog spannender maken?

Het EK is nog maar net begonnen, maar de spanning is nu al om te snijden. Weddenschappen maken de wedstrijden nóg spannender. Op TOTO.nl of in de TOTO-app zet je jouw voetbalkennis om in geld, zowel tijdens de poulefase als straks in de knockoutfase. Je gaat dan meteen de strijd aan met de nieuwe Koning TOTO: niemand minder dan recordinternational Wesley Sneijder.

Naast de geijkte voorspellingen - winst team A, gelijkspel, winst team B - kun je kiezen uit meer dan 120 wedopties. Denk aan de correcte score, de ruststand of de helft met de meeste doelpunten. Zo stel je per wedstrijd heel gemakkelijk de perfecte weddenschap samen. De inleg en winkans (op basis van de quotering) heb je helemaal zelf in de hand.

Maak kans op een uniek TOTO-trainingspak

Oranje maakt zich intussen op voor de week van de waarheid: Op 17 juni nemen de mannen van Frank de Boer het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Oostenrijk en vier dagen later wacht Noord-Macedonië. Denk jij te weten hoe het EK gaat verlopen? Zet dan in en win! Zo maak je onder andere kans op Free Bets én het unieke TOTO-trainingspak. Dan loop jij er deze zomer in stijl bij. Bekijk hier alle acties en promoties.

Naast EK-duels is het ook mogelijk om in te zetten op andere sporten, zoals Formule 1, darts en tennis. TOTO is er voor alle sportliefhebbers: je doet al mee vanaf 0,10 euro.