Voor wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning in of rondom de stad Groningen is er aankomende zaterdag, 15 juni, de Groningse Nieuwbouwdag, in Vesta Woonforum. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement presenteren deelnemers van Groningen Woont de nieuwste nieuwbouwprojecten.

Er gebeurt veel op de Groningse nieuwbouwmarkt, en door al het aanbod zien woningzoekenden soms door de bomen het bos niet meer. Wat wordt er gebouwd, en waar? En hoe ziet je ideale nieuwbouwwoning eruit? Tijdens de Groningse Nieuwbouwdag ontdekken bezoekers alle nieuwe én bestaande nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Er zijn adviseurs aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Groningse nieuwbouwprojecten die uitgelicht worden zijn onder meer Superlofts in de Oosterparkbuurt, wonen in het Oosterparkkwartier, huren in het Oosterparkkwartier, wonen in het Ebbingekwartier, De Stadlander bij het Reitdiep, en de Stadsvilla’s Helpermaar.

Ook is er informatie te vinden over het project Epsilon in Eelderwolde, Karakter in Haren, Meerstad, de Wiegershoek in Ten Boer en ’t Stee in Adorp. Wil je nu al meer weten over deze projecten, kijk dan op de website van Thuis Nieuwbouwmakelaars.

De nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie over de Nieuwbouwdag..