De Grote Voutjesverkiezing van Taalvoutjes is van start gegaan. Stem op jouw favoriete taalmisser en maak kans op geweldige prijzen.

Erger jij je ook zo bont en blauw aan taalfouten in advertenties? Gaan je nekharen overeind staan van dt-missers in de media? Dat hoeft niet. Het populaire Taalvoutjes bewijst dat er ook heel wat af te lachen valt.

Voor het vierde jaar op rij organiseert het taalplatform de Grote Voutjesverkiezing, waarbij je kunt stemmen op de mooiste taalmissers van het afgelopen jaar. In eerdere jaren wonnen vouten als de Dikkepeerzaag en de Smerige kruidenboter.

Wat het dit jaar wordt, heb jij zelf in de hand. Bekijk alle genomineerde voutjes en breng je stem uit op www.taalvoutjes.nl/grotevoutjesverkiezing! Je maakt dan meteen kans op geweldige prijzen. 
Hieronder vind je alvast een kleine voorselectie. 

1. Twee stuks van het grootste formaat, alstublieft

2. Lekker met varkenshasj

3. Hop hop, taartje in galop

4. Je reinste exhibitionisme

5. Zo djust dens dens dens

6. Tja, je moet ze érgens kwijt

7. Houdt familieleden buiten de deur

8. Handig met vakantie

9. Proost!

10. Zeg, gaan we schelden?

Stemmen kan tot en met 31 december 12.00 uur. Door je stem uit te brengen, maak je kans op een geweldige prijzen. De hoofdprijs bestaat uit een compleet Taalvoutjes-pakket met de complete Taalvoutjes-boekenreeks, de scheurkalender voor 2017, een verjaardagskalender, kwartet en memospel.

Ook worden er complete boekenpakketten met o.a.'Meester Bart op zijn best', 'Gluren bij de buren' en 'De verwarde cavia' van Paulien Cornelisse verloot. Alle prijzen vind je op www.taalvoutjes.nl/grotevoutjesverkiezing.

Wil je nog meer lachen? Volg Taalvoutjes dan op Facebook, Instagram of Twitter of scoor de voutste kerstcadeaus in de Taalvoutjes-webshop.