Met de nieuwe Swace, introduceert Suzuki een ruime stationwagon in het populaire C-segment. Het stoere design is geïnspireerd op de Toyota Corolla Touring Sports. De krachtige Swace is dan ook het resultaat van een tweede samenwerking tussen Suzuki en Toyota Motor Corporation. De Swace beschikt standaard over een Full Hybrid-aandrijflijn. De wagon valt niet alleen op door zijn ruime ontwerp en comfortabele rijstijl, maar overtuigt vooral ook door zijn schappelijke prijs en ongekend lange garantie.

De nieuwste Suzuki-telg is niet alleen een genot voor het oog maar ook voor de portemonnee. Ook het rijplezier en comfort staan centraal. De verfijnde hybride aandrijflijn maakt gebruik van een elektromotor, verbrandingsmotor of beide, afhankelijk van de rij-omstandigheden. Hierdoor profiteer je van een lage CO-2 uitstoot en dito benzineverbruik, en een soepele acceleratie. Je kunt kiezen uit drie Drive Modes: Normal, Eco en Sport. Ook is er een speciale EV drive mode, waarmee je kortere stukken volledig elektrisch aflegt.

Eersteklas auto, dito deal

Het mooie van de Swace is dat ie naast een super rijgevoel ook los daarvan een enorm goed gevoel geeft. Dat heeft te maken met de prijs maar ook de ongekend lange garantie van maar liefst 6 jaar (tot een maximum van 150.000 kilometer) onderstreept het zorgeloze rijgenot. Je koopt de nieuwe Suzuki Swace al vanaf 31.800 euro. Dankzij de actuele dealer-deal profiteer je van tot wel 3.000 euro extra voordeel! Gaat jouw voorkeur uit naar Private Lease? Snelle beslissers profiteren nu tijdelijk van een verlaagd introductie tarief van slechts 424,- euro per maand.

Comfortabel en ruim

De elegante en sportieve Swace verrast niet alleen met zijn atletische look. Ook de binnenkant mag zeker gezien worden en overtreft de verwachtingen. Het comfortabele, lichte interieur is met oog voor detail en in topkwaliteit vervaardigd. Het brede dashboard met 8'' touch display houdt je connected. De royale binnenruimte biedt meer dan genoeg plek voor passagiers en bagage. De royale laadruimte van 596 liter is in no time uit te breiden naar 1.606 liter.

Ultiem en veilig rijcomfort

Suzuki staat bekend om slimme auto's met doordachte innovaties. Ook wat betrouwbaarheid aangaat, scoort de Japanse autofabrikant uitstekend. Niet voor niets zijn diverse modellen door de Consumentenbond uitgeroepen tot meest betrouwbare auto in zijn klasse. Ook in de Swace ga je met een goed gevoel de weg op. Diverse intelligente rijassistentiesystemen monitoren de omgeving en staan je bij waar nodig. Dynamic Radar Cruise Control, Simple-Intelligent Parking Assist en Automatic High-Beam staan garant voor slimme ondersteuning.

De Swace is uit voorraad leverbaar, je kunt er dus deze zomer nog in touren. Kom snel naar de showroom en laat je verrassen door de nieuwe Suzuki Swace!