Zaterdag 20 april 2019
Zaterdag 20 april 2019
|
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Diep vertrouwen van Lies Visschedijk

Het is vier maanden geleden sinds Stella’s wereld instortte, en de zomervakantie staat voor de deur. Hoe gaat ze deze vakantie overleven?

De verloren kinderen van Diney Costeloe

De verloren kinderen vertelt het aangrijpende verhaal van kinderen die na WOII naar Australië werden vervoerd. Mavis, een oorlogsweduwe, raakt zwanger van de gewelddadige Jimmy en wordt voor de keuze gesteld: als zij wil trouwen om hun zoon te erkennen moet ze haar dochters Rita (9) en Rosie (5) opgeven.

Ach, moedertje van Hugo Borst

De moeder van Hugo Borst lijdt aan de ziekte van Alzheimer en woont op een gesloten afdeling in het Verpleeghuis. In dit audioboek vertelt Borst over zijn moeders achteruitgang, maar ook het plezier in de bonte woongroep.

Bird Box van Josh Malerman

Malorie voedt haar kinderen binnen op. Nog nooit zijn ze buiten geweest. Het huis is stil, de deuren zijn vergrendeld en de ramen zijn afgedekt met matrassen. De kinderen slapen. Straks zal ze hen wakker maken en hen blinddoeken. Vandaag zullen ze het huis verlaten. Vandaag zetten ze alles op het spel.

Becoming van Michelle Obama

In haar memoires neemt Michelle Obama je mee naar de rauwe buurt van het Chicago van haar jeugd. Ze vertelt kleurrijk over het moederschap, haar relatie met voormalige Amerikaanse president Barack Obama en de acht jaar dat zij samen met haar gezin in het Witte Huis woonde.
Tip de redactie