Een leuk dagje weg hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak is het gewoon een kwestie van creatief kiezen. Op Startpagina.nl zijn tal van uitjes te vinden waar je echt niet krom voor hoeft te liggen. Laat je inspireren en trek er dit najaar lekker voordelig op uit.

Bezoek pittoresk, historisch Nederland

Je staat er niet altijd bij stil, maar Nederland ligt vol met pittoreske dorpjes die het bezoeken waard zijn. Prik een visje in de sfeervolle, oude vissersplaatsen Monnickendam, Marken of Spakenburg, kuier door perfect bewaarde vestingstadjes als Naarden, Bourtange, Hulst of Willemstad (Noord-Brabant) of duik in de historie van unieke stadjes als Thorn, Appingedam en Wijk bij Duurstede. Je brengt er met gemak een volle dag door en de kosten heb je zelf in de hand.

Ontdek het hele land in een dag

Er is trouwens ook een manier om heel Nederland in een dag te bekijken. Met een combiticket voor Madurodam en Sea Life Scheveningen leer je Nederland (en ver daarbuiten) zowel van grote hoogte als onder de zeespiegel kennen. Kinderen tot 2 jaar kunnen bovendien gratis mee op ontdekkingstocht door Nederland. Meer slimme en voordelige combinaties vind je via Startpagina.nl.

Pretpark? Gebruik een online veiling

Een dagje naar een groot pretpark kan al snel een flinke duit kosten. Naast de toegangsprijzen komen parkeerkosten, eten en drinken en een leuk aandenken daar nog eens bovenop. Kijk daarom eens op een van de online veilingen op Startpagina.nl. Met een beetje geluk en de juiste timing scoor je tickets voor een zeer schappelijke prijs.

Proef het leven

Liever iets waar alleen volwassenen aanwezig zijn? Een wijnproeverij is een smaakvol excuus om er met vriend(en) of vriendin(nen) even tussenuit te gaan. En je steekt er vaak nog wat van op ook. Op Startpagina.nl vind je meerdere aanbiedingen en veilingen om voor een aantrekkelijke prijs je glas te laten vullen.

Calorieën verbranden met uitzicht

Ga de deur uit. Een betere tip kunnen we je eigenlijk niet geven. Want waar je ook woont, binnen enkele kilometers ligt een prachtig natuurgebied te wachten om door jou ontdekt te worden. En of je nu te voet gaat of de fiets pakt, je verbrandt ook nog eens een pak calorieën. Toegang tot de natuurgebieden is bijna altijd gratis, al is een donatie natuurlijk welkom.

Een dagje weg? Kijk op Startpagina.nl voor de beste tips.