Elk jaar kun je talloze nieuwe supermarktproducten proberen. De fabrikanten vergoeden in samenwerking met SCOUPY 200.000 producten tijdens een speciale actie.

Iedereen heeft wel zijn favoriete stuk chocola, frisdrank of broodbeleg. Om zomaar een ander soort of merk proberen, moeten we wel overtuigd worden. Fabrikanten willen natuurlijk heel graag dat je hun nieuwe producten probeert en proberen een klantrelatie op te bouwen. Een van de beste manieren om kennis te maken met een nieuw product is dat je het aankoopbedrag vergoed krijgt. Dit noemen ze ook wel cash back.

Relatie met klant
Verschillende bedrijven die veel belang hechten aan de relatie met de klant hebben met SCOUPY een samenwerking opgezet om consumenten gratis supermarktproducten te laten proberen. SCOUPY is een dienst met een gratis app voor iPhone en Android-toestellen die je op de hoogte houdt van aanbiedingen op je favoriete producten. Zowel op de website als op de smartphone kun je aangeven welke producten je wilt volgen.

Snel verdiend
SCOUPY geeft gratis producten weg tijdens de speciale actie SCOUPY Cashback Parade. Meedoen is simpel: je koopt de geselecteerde producten gewoon in de winkel. Daarna wordt de bon via de app of de website verzonden. Na het invullen van de persoonsgegevens wordt het aankoopbedrag binnen twee werkdagen teruggestort. Gratis kennismaken met deze producten is dus simpel en snel.

Gratis cola en tijdschriften
De producten die volledig worden vergoed tijdens de SCOUPY Cashback Parade zijn: Coca-Cola Zero 1,5 liter, Lassie rijke Roerbak Risotto, Bolletje Boeren Beschuit (keuze uit 3 varianten), Chio Chips Kettle Cooked (keuze uit 3 smaken), BROS melkchocolade mousse of ROLO roomdessert en keuze uit de tijdschriften Flair, VIVA en Grazia.

De SCOUPY Cashback Parade loopt tot en met 24 februari 2015.