Thuis op de bank winkelen op de smartphone of tablet is tegenwoordig razend populair. Ook onderweg bieden mobiele toestellen uitkomst, bijvoorbeeld als kortingsapparaat.

Via de smartphone kun je allerlei voordeeltjes genieten. Een kortingsbon voor een romantische etentje, een weekje naar de zon via de vakantieveiling of een tweedehands auto kopen – kortingen en aanbiedingen kun je op elk gewenst moment bekijken. Er zijn zelfs apps waarmee je alle folders kunt lezen die je normaal gesproken door de brievenbus krijgt.

Jouw producten volgen
Papieren of digitale folders met talloze aanbiedingen doorbladeren mag dan voor sommigen een aardig tijdverdrijf zijn op de zondagmiddag, de echte koopjesjager met een smartphone of tablet gebruikt zijn apparatuur tegenwoordig veel slimmer. Aanbiedingen die persoonlijk aan jou zijn gericht werken een stuk effectiever. Zo kun je in de gaten houden wanneer jouw favoriete producten met korting verkrijgbaar zijn.

SCOUPY heeft een speciale app voor iPhone en Android-toestellen waarmee je precies in de gaten kunt houden wanneer je favoriete merken en producten in de aanbieding zijn, en waar. Ben je bijvoorbeeld gek op Coca-Cola of Bolletje-producten, dan selecteer je deze merken en krijg je relevante aanbiedingen voorgeschoteld in het tabblad Mijn tijdlijn.

Snel je geld terug
Tijdens de SCOUPY Cashback Parade krijg je van bepaalde producten zelfs het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Het werk simpel en snel: koop de producten in de supermarkt, maak en upload een foto van de kassabon in de app of op de website en vul je persoonlijke gegevens in, om zo binnen twee werkdagen het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen.

De SCOUPY Cashback Parade loopt tot en met 24 februari 2015.