Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen een smartwatch aanschaffen ter ondersteuning van hun persoonlijke gezondheid. Logisch, want je fit voelen is belangrijker dan ooit. Samsung helpt jou bij het makkelijk en leuk maken van jouw gezonde levensstijl. Op Black Friday maakt het bedrijf de stap naar een betere gezondheid nog een stukje eenvoudiger.

Binnen 15 seconden een gezondheidscheck

Samsung heeft de Galaxy Watch4 ontwikkeld, een smartwatch waarmee je met gemak inzicht kan krijgen in je gezondheid. Middels een Bioelectrical Impedance Analysis kun je een nauwkeurige analyse krijgen over bijvoorbeeld je spier- en vetmassa. Je kunt ook je bloeddruk en hartslag meten. Wanneer je slaapt meet de smartwatch je zuurstofniveau en beoordeelt het in hoeverre het snurken invloed heeft op de kwaliteit van je slaap.*

Een smartwatch als fitnesscoach

Bij veel mensen zit de uitdaging in het volhouden van de begonnen gezonde levensstijl. De Galaxy Watch4 is de perfecte buddy om meer en langer te bewegen. De watch houdt bij hoe actief je bent op een dag, of je nu aan het wandelen, padellen of aan het fietsen bent.

De nieuwste smartwatch van Samsung geeft je bovendien een seintje wanneer je een bewegingsdoel voltooid hebt óf juist wanneer het tijd is om in beweging te komen. Daarnaast kan de Galaxy Watch4 slimme trainingsschema’s voor je samenstellen wanneer je toe bent aan een nieuwe work-out routine. Op die manier weet je ook altijd hoe je je gezondheid naar een hoger niveau kunt tillen.

Eindeloze mogelijkheden

De smartwatch draait op Wear OS powered by Samsung. Door dit geavanceerde besturingssysteem kun je een oneindig aantal handige apps op je watch downloaden.** Zo ben je bijvoorbeeld altijd voorzien van goede work-out muziek en navigeer je je met gemak door die fietsroute heen. Alle data van je work-outs worden bovendien overzichtelijk op één plek opgeslagen in de Samsung Health app.

De Galaxy Watch4 is dankzij de nieuwe processor snel en handig in gebruik. De animaties vloeien mooi in elkaar over en apps starten snel op. Er is ook genoeg geheugen voor al je apps en andere content. Door het Super AMOLED display kun je alles goed aflezen. De smartwatch is bovendien waterbestendig.***

Black Friday deals

De Galaxy Watch4 heeft het allemaal: de smartwatch geeft je in een handomdraai inzicht in je gezondheid, het motiveert je om vaker te bewegen en het is praktisch en handig in gebruik. Met de Galaxy Watch4 ben je daarom verzekerd van een optimale gebruikservaring. Samsung heeft ook dit jaar weer unieke Black Friday deals voor jou, waardoor je de Galaxy Watch4 nu tegen een verlaagd tarief om je pols kan hebben. Klik hier om naar de speciale Black Friday deals van Samsung te gaan.

* Niet bedoeld voor medische doeleinden.
**De beschikbare apps kunnen per land of regio verschillen. Alle features en UI zijn onderhevig aan wijzigingen. Compatibel met Android 8.0 of hoger, RAM 1,5GB of meer en met Google Mobile service ondersteuning.
*** De Galaxy Watch4 heeft een IP68-certificering. Getest door het toestel tot 1,5 meter diep onder water te houden gedurende 30 minuten in zoet water.