De helft van de Nederlanders heeft een of meer smarthome producten in huis. Dit blijkt uit de vijfde Smart Home Monitor van onderzoeksbureau Multiscope. De belangrijkste motivaties van Nederlanders om slimme producten te kopen zijn gemak en comfort. Hier speelt Samsung op in door steeds meer slimme apparaten te ontwikkelen die perfect samenwerken met je telefoon.

Om het gemak en comfort te waarborgen heeft Samsung een app ontwikkelt waar je jouw Samsung apparaten kunt bedienen: De SmartThings-app. Met deze app kun je een heleboel apparaten in je huis synchroniseren en afstellen op je eigen behoeften, zodat het je dagelijkse leven vereenvoudigd.

Je kunt nu ook je smartphone koppelen aan de slimme wasmachines van Samsung. Zo krijg je hulp bij het beheren van je wasbeurten vanaf elke locatie en krijg je tips over de beste instellingen voor jouw was.

Wasgoed op afstand regelen

Zit jij ook vaak te wachten op het deuntje dat de wasmachine klaar is met draaien? Met de SmartThings-app kun je het wasprogramma controleren en wijzigen op afstand. Je ontvangt een melding als de was klaar is. Zo ben je niet langer gedwongen om in de buurt van je wasmachine te blijven.

Energie besparend wassen

Je kunt met je smartphone precies bijhouden hoelang het programma nog duurt, net alsof je echt voor de machine staat. En wist je al dat de slimme wasmachine je was weegt en de duur van het programma hierop aanpast? Dat is energiebesparend én goed voor je portemonnee.

Daarnaast kun je je wasmachine ook koppelen aan andere slimme apparatuur je in huis. Zo kun je meldingen krijgen op je Galaxy smartphone of je Neo QLED TV. Zo weet je direct wanneer je wasprogramma klaar is en kan je het volgende wasje erin doen, wat weer tijd bespaart.

Persoonlijke was-assistent

Gemiddeld wast een Nederlands huishouden zo'n vier tot vijf keer per week. En maar liefst 90 procent van de Nederlanders gebruikt te veel of soms zelfs te weinig wasmiddel. Dat doet zowel de was, de machine als het milieu geen goed.

Met de wasrecept functie voer je de kleur van je was in, het stoftype en hoe vuil je was is. Deze functie geeft je vervolgens automatisch een aanbeveling voor het beste wasprogramma. De automatische dispenser geeft tijdens de wasbeurt de optimale hoeveelheid wasmiddel vrij. Zo hoef jij je niet druk te maken over het instellen van de ideale wasbeurt voor jouw was.

Slimme meldingen

Door de reminders van de SmartThings-app laat je nooit meer een was te lang in de wasmachine zitten en lukt het om alle wassen er in één weekend doorheen te werken.

Wil jij ook slim en efficiënt wassen? Wanneer je nu een Samsung wasmachine of droger aanschaft krijg je 200 euro retour van je aankoopbedrag. Ontdek de voordelen van smart wassen.

*Actieperiode 23-08-2021 t/m 01-11-2021. Bepaalde modellen uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/nl/promo