Haarscherpe 8K-resolutie? Geluid dat de actie op het scherm volgt? Of zo min mogelijk schermreflectie? Waar moet je nieuwe televisie waarmee je gamet absoluut over beschikken? Hieronder vier punten die je game-ervaring verbeteren.

1. De resolutie

Heb je tijdens het gamen ook altijd het gevoel dat je helemaal in een andere wereld zit? Dan weet je ook dat hoe realistischer de game aanvoelt, hoe intenser je ervaring is. En wie wil dat nou niet?

Dankzij 8K-resolutie van de Samsung QLED TV voelt je gamewereld realistischer dan ooit. Daarnaast bevat de televisie wel 33 miljoen pixels. Verder is de QLED 8K ook klaar voor de nieuwe generatie consoles, waardoor je ook de nieuwste spelcomputers kunt gebruiken tijdens het gamen.

2. Het geluid

Niet alleen het beeld is belangrijk voor je game-ervaring, maar ook het geluid. Bij de Samsung QLED 8K volgt het geluid de actie op het beeldscherm doordat er zes speakers aan alle kanten van het scherm zitten. Zo zit je middenin het geluid en beleef je je favoriete game nog intenser.

3. Minimale vertraging

In sport- en first-person-shootergames maakt elke milliseconde vertraging het verschil tussen winnen en verliezen. Gelukkig heeft de Samsung QLED 8K TV een lage input lag van minder dan 10 milliseconden en HDMI 2.1 voor het verwerken van hogere framerates tot wel 120Hz. Dat betekent minimale vertraging in je favoriete game.

4. Zo min mogelijk afleiding

Als laatste wil je natuurlijk niet afgeleid worden door reflecties op het scherm, als je net lekker in je game zit. Dankzij Anti Reflection op de QLED 8K TV worden alle reflecties uit je beeld gefilterd en zo kun je optimaal genieten.

Black Friday Deals

Tijdens de Black Friday-week heeft Samsung prachtige deals op heel veel QLED TV’s. Kijk voor de mooiste Samsung Black Friday-deals op SamsungBlackFriday.tv

Ontdek de Samsung Qled
1
Ontdek de Samsung Qled