In 2017 is de verkoop van e-bikes met ruim 8 procent gestegen. Dit zorgt ervoor dat eenderde van de verkochte fietsen in 2017 een e-bike is. Dit vervoersmiddel is dus populairder dan ooit, en niet alleen onder ouderen. 

Dat blijkt uit onderzoek van RAI Vereniging & BOVAG. Vooral voor langere afstanden, zoals woon-werkverkeer wordt tegenwoordig de e-bike gepakt. Logisch, want met de ondersteuning aan trap je soepel en snel van A naar B.

Maar er is meer: met de e-bikes van QWIC, de Nederlandse fabrikant van e-bikes, kom je ook nog eens in stijl aan want zij hebben vier verschillende e-bikes series ontwikkeld waarmee je gezien wilt worden. 

Voor ieder wat wils

Deze e-bikes zijn voor jong en oud, voor de sportieve gebruiker of juist voor de fietsers op zoek naar comfort.

Zo is er de krachtige Performance-serie met een stijlvol en iconisch design speciaal voor de veeleisende fietser. De Premium-serie bevat robuuste comfort fietsen die ideaal zijn voor stedelijk gebruik.

Daarnaast heeft QWIC een breed assortiment e-bikes die weinig onderhoud nodig hebben en heeft de fabrikant voor reizigers die regelmatig hun (vouw)fiets meenemen op vakantie of in de camper of caravan en gebruiken als last-mile vervoersmiddel zelfs een elektrische vouwfiets ontwikkeld. 

Gratis proefrit

Wil jij weten welke e-bike het beste bij jou past? Doe dan hier een korte test en vraag daarna eenvoudig online een gratis proefrit aan en test jouw fiets naar keuze bij een van de ruim 450 QWIC-dealers.

Beste e-bikes in de markt

De e-bikes van QWIC worden gesmeed met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Elk lichtgewicht aluminium frame is handgemaakt en heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Daarbij worden de fietsen uitvoerig getest op kwaliteit, comfort en rijeigenschappen, wat resulteert in de beste e-bikes in de markt.