Populariteit van Private Lease stijgt flink

Steeds meer automobilisten rijden hun auto via een Private Lease-regeling. Eind vorig jaar waren er 64.000 geregistreerde Private Lease-auto’s op de Nederlandse wegen te vinden, haast een verdubbeling van het aantal in 2015.

De stijging is volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) te wijden aan het complete pakket dat autofabrikanten en leasemaatschappijen met Private Lease aanbieden. Daarbij zijn vooral kleine modellen in trek, al is een verschuiving merkbaar naar grotere auto’s.

Het grote voordeel van Private Lease schuilt in het vaste maandbedrag. De automobilist weet maandelijks precies wat hij of zij kwijt is aan autorijden. Reparatie en onderhoud, afschrijving, motorrijtuigenbelasting, verzekering en bijvoorbeeld pechhulp zijn afgedekt met het vooraf ingestelde bedrag. Alleen tankkosten zijn niet inbegrepen. 

Extra voordelen

Inmiddels zijn veel automerken actief met deze nieuwe manier van autorijden. Ook bij Opel is een breed scala aan modellen leverbaar via Private Lease. Van de compacte Opel KARL tot de stoere MOKKA X. Opel biedt voor ieder wat wils.

Ook de nieuwe Online Edition-uitvoeringen zijn leverbaar met Opel Private Lease. Een nieuwe luxe uitvoering die van allerlei slimmigheden is voorzien om het autorijden leuker, maar ook veiliger te maken. Deze modellen zijn o.a. standaard uitgerust met Opel OnStar waarmee je met een druk op de knop altijd en overal 24 uur per dag verbonden bent met een Nederlands sprekende assistent die je alles kan vragen.

Ook heb je een 4G Wi-Fi hotspot tot je beschikking die tot wel zeven apparaten ondersteunt. Hiermee kun je onder andere je favoriete Spotify-afspeellijsten afspelen via het IntelliLink multimediasysteem, dat is voorzien van Apple CarPlay. Alle details over de Online Editions vind je hier

Technologische en innovatieve ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Opel. Met de Sterk Staaltje Opel campagne laat Opel zien dat het niet zomaar een automerk is, maar dat het streeft naar de beste kwaliteit en het op de markt brengen van de nieuwste ontwikkelingen om het gebruiksgemak van autorijden te vergroten.
Tip de redactie