Zo zie je meteen hoe jouw favoriete auto eruit ziet

Door moderne technieken is het tegenwoordig mogelijk om online je eigen voorkeuren door te geven en op die manier jouw ideale auto te creëren. En dat gewoon thuis achter de computer.

Door gebruik te maken van de online configurator van Opel zie je gelijk hoe je toekomstige auto eruit ziet. Vooraf bepaal je welk model het beste bij je past, de motorisering, de kleur, soort bekleding en de velgen. Alle veranderingen volg je live, zodat er continu een actueel beeld ontstaat van jouw favoriete auto.

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden bij Opel zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen die je vervolgens kunt uitrusten met de opties en accessoires die het beste bij jou passen.

Een nieuwe uitvoering van Opel is de Online Edition. Een luxe uitvoering die standaard al is voorzien van talloze luxe innovaties die het autorijden nog leuker maken. Zo beschikt deze uitvoering standaard over parkeersensoren, een IntelliLink multimediasysteem met 7-inch kleurentouchscreen en nog veel meer. 

Deze Online Edition is leverbaar op bijna alle Opel modellen. Van de compacte KARL en Corsa tot de ruime nieuwe Zafira.

Zorgeloos rijden

Ook is het belangrijk om na te denken welke vorm van aankoop het beste bij je past. Opel biedt voor de Online Editions verschillende mogelijkheden voor zowel zakelijke- als particuliere rijders. Voor elke situatie is een passende oplossing. Zo is het onder andere mogelijk om een nieuwe Online Edition te rijden via een aantrekkelijke financiering tegen een vaste lage rente.

Maar je kunt er ook kiezen om zorgeloos te rijden via Opel Private Lease. Bij Opel Private Lease krijg je standaard reparatie en onderhoud. Verder zijn zaken als motorrijtuigenbelasting en verzekeringen geregeld, en heb je pechhulp in binnen- en buitenland. Alleen tankkosten zijn niet inbegrepen.

Meer weten over de Online Editions? Hier check je ze allemaal.  

Technologische en innovatieve ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Opel. Met de Sterk Staaltje Opel campagne laat Opel zien dat het niet zomaar een automerk is, maar dat het streeft naar de beste kwaliteit en het op de markt brengen van de nieuwste ontwikkelingen om het gebruiksgemak van autorijden te vergroten.
Tip de redactie