Grote kans dat jij je auto alleen gebruikt om van A naar B te komen. Maar misschien wist je nog niet dat er veel innovaties zijn die autorijden een stuk leuker én gemakkelijker maken.

Een van die innovaties is het IntelliLink multimediasysteem in de Opel Online Editions. Met dit systeem kun je onder andere gebruik maken van Apple CarPlay. Met Apple CarPlay kun je diverse functies en applicaties van je smartphone bedienen via het centrale display in de auto.

Zo kun je bijvoorbeeld door je favoriete Spotify afspeellijsten bladeren en het gekozen nummer afspelen via de 4G Wi-Fi hotspot. Een e-mail versturen via spraakbesturing of een ingekomen bericht laten voorlezen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij je concentreren op de weg.

4G Wi-Fi hotspot

Een andere musthave in de auto is een 4G Wi-Fi hotspot. Tot ongeveer een jaar geleden was het nog ondenkbaar, maar Opel maakt het nu mogelijk. De Online Editions beschikken over een 4G Wi-Fi hotspot waarmee je tot zeven apparaten tegelijk kunt aansluiten om te profiteren van een supersnelle internetverbinding in bijna heel Europa.

Vooral handig en leuk voor de kinderen op de achterbank. Die zullen in het vervolg stilletjes zijn onderweg naar de vakantiebestemming. Of juist niet omdat je je favoriete Spotify-afspeellijst via het navigatiescherm kan afspelen.

Digitale radio

Ondanks dat we in Nederland best een goed FM-netwerk hebben komt het veelvuldig voor dat de radio ruis geeft of een andere frequentie moet zoeken. Niet met digitale radio (DAB+). Dan is ruis verleden tijd en de geluidskwaliteit ook nog eens kraakhelder. Bovendien heb je de keuze uit veel meer zenders. Ook in het buitenland.

Meer weten over de Opel Online Edition? Kijk dan op Opel.nl