Op 11 juni is het zover: dan trappen Turkije en Italië het Europees Kampioenschap voetbal af in Rome. Op 13 juni is Nederland aan de beurt om voor het eerst sinds 2012 weer actief te zijn op een EK. Om nog meer spanning in dit nu al historische toernooi te brengen, komt NU.nl met het EK-spel - powered by TOTO. Wil jij dit toernooi laten zien dat jij de grootste voetbalkenner bent? Speel dan mee en maak kans een SONY Oled-tv ter waarde van 1.400 euro!

Met spanning wacht heel Nederland hoe de selectie van bondscoach Frank de Boer het gaat doen op het EK. Op 2 en 6 juni mag er nog geoefend worden tegen Schotland en Georgië, maar vanaf 13 juni moet De Boer er een solide ploeg van hebben gesmeed. Verwacht jij dat Nederland goed gaat presteren op het EK? Doe je voorspelling dan in het EK-spel.

Hoe werkt het spel?

Het EK-spel is heel eenvoudig. In vier stappen ben jij helemaal klaar voor het toernooi:

  1. Log in of maak een account aan op NU.nl
  2. Doe vier voorspellingen over het hele toernooi
  3. Voorspel tot vijf minuten voor elke wedstrijd de uitslag van deze wedstrijd
  4. Maak een vriendenleague aan en nodig je vrienden, familie of collega’s uit om tegen elkaar te strijden

Vriendenleagues

Het EK-spel wordt natuurlijk pas écht spannend als je het tegen je vrienden kunt spelen. Daarom kun je heel eenvoudig een vriendenleague aanmaken en hier je collega’s, familie of vrienden aan toevoegen.

Speel je met minimaal vijf vrienden in een league? Dan maak je aan het eind van het toernooi ook nog eens kans op vijf JBL Charge 4 bluetooth speakers ter waarde van 99 euro!

Denk jij dus de grootste EK-kenner van Nederland te zijn? Speel dan nu mee met het EK-spel en maak kans op mooie prijzen!