Spanning in de paddock, technisch verbeterde F1-bolides en natuurlijk de grote vraag: is Max eindelijk klaar om King Lewis van zijn troon te stoten? Het Formule 1-seizoen gaat beginnen. Wordt het een seizoen vol spectaculaire verrassingen of liggen de verhoudingen zoals we de afgelopen jaren gewend zijn?

Wat er ook gebeurt, voor jou wordt elke race nagelbijtend spannend. Tenminste, als je nu meedoet met het grootste GP-spel van Nederland.

5 tips voor jouw team

1. Lewis Hamilton - Mercedes

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Foto: Getty Images

Mercedes probeert het publiek zand in de ogen te strooien door de favorietenrol bij Red Bull Racing neer te leggen, maar Lewis Hamilton is een sluwe vos die jaren achter elkaar bewijst dat hij de tot nu toe onbetwiste nummer 1 van het circuit is. Zet Lewis Hamilton in je team.

2. Max Verstappen - Red Bull Racing

Max Verstappen

Max Verstappen
Max Verstappen
Foto: Getty Images

De testresultaten zien er goed uit. De Hondamotor in de nieuwe RB16B was eigenlijk bedoeld voor het seizoen 2022, maar de Japanse motorbouwer heeft de krachtbron al beschikbaar gesteld voor dit seizoen. Dit zou wel eens een gunstige voorbode voor het succes van Max kunnen zijn. Zet Max Verstappen in je team.

3. Valtteri Bottas - Mercedes

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas
Valtteri Bottas
Foto: Pro Shots

Schrijf deze Finse snelheidsduivel nooit af. Hij is niet voor niets de tweede man in het beste team van afgelopen seizoenen. Zijn pech is dat hij altijd Lewis Hamilton voor zich moet dulden. Maar Bottas blijft ijskoud en ziet zijn kansen. Zet Valtteri Bottas in je team.

4. Sergio Pérez - Red Bull Racing

Sergio Pérez

Sergio Pérez
Sergio Pérez
Foto: ANP

Voor Max is Sergio Pérez de ideale wingman. Hij is niet alleen de power boost die Max nodig heeft, hij gaat bij zijn nieuwe team Red Bull Racing misschien wel meedoen om de prijzen. Zet Sergio Pérez in je team.

5. Charles Leclerc - Ferrari

Charles Leclerc

Charles Leclerc
Charles Leclerc
Foto: Pro Shots

Als het Ferrari-team zijn zaakjes wat beter op orde had gehad, dan had Charles Leclerc waarschijnlijk vaker op het podium gestaan. Maar bij Ferrari hebben ze hun huiswerk gedaan en dan kan Leclerc zomaar eens de verrassende outsider van het F1-seizoen worden. Zet Charles Leclerc in je team.

Speel mee en win

Heb jij je dreamteam en je voorspelling van het eerste podium al ingevuld in het GP-spel? Doe het snel, want je hebt nog tot zaterdag 15.55 uur om je voorspelling in te vullen voor de GP Bahrein.

Meespelen is gratis en heb je zo geregeld. Stel je favoriete team van vier coureurs op met een fictief budget van 100 miljoen euro. En voorspel elk raceweekend de top 3 van de kwalificatie, het podium en de positie van Max Verstappen. Tienduizenden racefanaten hebben hun teams en voorspellingen al ingevuld. Durf jij de strijd aan met jouw Formule 1-inzicht?