Tijdens de GP van Groot-Brittannië was Mercedes lange tijd op weg om weer eerste en tweede te worden, maar aan het eind van de race kregen Hamilton en Bottas beide te maken met een lekke band. Dit incident heeft in het GP-spel plotseling voor nieuwe winnaars gezorgd.

Hamilton kwam met de schrik vrij en kon zijn eerste plaats nog behouden, omdat zijn band er pas in de laatste ronde aan moest geloven voordat Verstappen hem kon inhalen

Mercedes-teamgenoot Bottas haalde geen punten meer binnen door als elfde te eindigen. Verstappen werd tweede en Leclerc eindigde op plek drie. Renault presteerde goed met een vierde plek voor Ricciardo en Ocon die als zesde over de streep kwam.

Veel deelnemers aan het GP-spel kiezen er dit seizoen voor om Verstappen en Bottas op te nemen in hun team. Helaas voor hun belandde Bottas buiten de punten en was het opstellen van Hamilton met drie coureurs uit het middenveld de beste optie voor het afgelopen weekend.

Hamilton, Ricciardo, Norris en Stroll

De opstelling die de meeste punten opleverde in het GP-spel tijdens de GP van Groot-Brittannië bestond uit Hamilton, Ricciardo, Norris en Stroll.

Er waren drie deelnemers in het GP-spel die het maximaal te behalen punten van deze Grand Prix binnen wisten te halen. De twee van hun die het snelst waren met het invullen van hun voorspellingen hebben de weekprijs gewonnen.

Zorg er dus voor dat je niet te lang wacht met je voorspelling in het GP-spel om de concurrentie voor te blijven. Meedoen?