Wil jij met deze prachtige temperaturen lekker in het zonnetje een goed boek lezen? Duik dan snel in een spannende thriller, geniet van verhalen over (oud-)voetballers, kom leuke Formule 1-geheimen te weten of verbaas je over één van de opmerkelijkste affaires in het Nederlandse bedrijfsleven. Liever je jeugd herbeleven? Dat kan ook!

Onderstaande boeken zijn sinds kort verschenen of verschijnen binnen enkele dagen. Deze maand zijn ze zonder verzendkosten te bestellen, dus wacht niet langer!

Een Leven met Feyenoord - Gerard Meijer

In dit boek blikt de voormalige verzorger terug op zijn leven met Feyenoord aan de hand van herinneringen aan trainers en spelers, anekdotes over bijzondere en hilarische momenten en ontmoetingen met verschillende andere clubiconen.

Er is er hier maar één de baas! - Angelique Kunst

In Er is er hier maar één de baas reconstrueert journalist Angelique Kunst de ontsporing van de Twentse topondernemer en multimiljonair Gerard Sanderink. Kunst laat zien hoe groot de gevolgen kunnen zijn als één persoon binnen een onderneming de absolute macht heeft.

Mijn eerste 18 jaar - Boeken voor iedereen geboren tussen 1947 en 1982

Mijn eerste 18 jaar is hét boek vol met 'oh ja!' momenten. Droom weg bij alle hoogtepunten uit jouw jeugd. Zo beleef je de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van jouw leven opnieuw.

Jack in de pits - Jack Plooij

In Jack in de pits lees je verhalen over Max Verstappen en Zandvoort die je nergens anders te horen krijgt. De ruzies, de stiekeme bondjes die worden gesmeed; een must-have voor elke echte Formule 1-liefhebber!

Roadtrip - Suzanne Vermeer

Zomerse (ont)spanning! Roadtrip is de nieuwe zomerthriller van de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur, Suzanne Vermeer. Ga deze zomer mee op avontuur door Amerika. Wanneer Paula’s man tijdens hun rondreis langs de Amerikaanse westkust verdwijnt, slaat hun droomvakantie om in een nachtmerrie…


Het grote KNVB voetbal doeboek

In Het grote KNVB voetbal doeboek vind je puzzels, interviews met spelers en speelsters, quizjes, voetbalchallenges en interessante weetjes van alle helden én heldinnen uit het Nederlandse voetbal. Het is een doeboek voor alle pupillen die maar geen genoeg krijgen van voetbal en een onmisbaar cadeau voor alle voetballertjes van Nederland!