Dr. Robert Cialdini is een wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen. Hij komt voor een exclusief seminar naar Nederland en deelt op 18 november het podium met Jitske Kramer, Jos Burgers, Remco Claassen, Jan van Setten, Sharon Kroes en Pacelle van Goethem.

Technieken voor overtuigingskracht

Overtuigingskracht is grotendeels te leren. Tijdens het seminar De psychologie van het overtuigen zal Cialdini samen met zijn gastsprekers tips en technieken geven voor overtuigingskracht en invloed. Zo zul je op deze dag van Pacelle van Goethem leren over principes van overtuigingskracht, sympathie en autoriteit, maar ook leer je van Remco Claassen hoe je meer uit jezelf kunt halen en zal Jos Burgers je vertellen hoe je klanten kunt winnen en vasthouden.

Dr. Robert Cialdini

Cialdini staat met beide benen in de praktijk: via zijn organisatie 'Influence At Work' geeft hij trainingen in de ethische toepassing van de beïnvloedingswetenschap in leiderschap, management en sales. Daarnaast is hij hoogleraar aan Arizona State University. Hij werd bekend met zijn bestseller Invloed. Op het gebied van overtuigen en beïnvloeden is Cialdini de meest geciteerde sociaal psycholoog ter wereld.

Meer informatie

Heb je interesse in het seminar en ben je benieuwd naar de psychologische principes die je helpen om mensen ‘ja’ te laten zeggen? Klik dan hier voor extra informatie, het hele programma en tickets.