Vanaf vandaag is de ticketverkoop voor de musical Koning van Amsterdam van start gegaan. In een regie van Theu Boermans, decor van Bernhard Hammer en muziek van Henny Vrienten is deze productie vanaf oktober 2022 twaalf weken te zien in Theater Amsterdam.

De eerste hoofdrollen voor deze Nederlandse musical zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Het verhaal

De Koning van Amsterdam vertelt het levensverhaal van de flamboyante ondernemer Maurits "Maup" Caransa. Maup Caransa werkte zichzelf als jongste kind uit een Portugees-Joods gezin uit Amsterdam op tot een van de rijkste en invloedrijkste ondernemers van Nederland. Met enkel een droom en een ongekend geloof in zichzelf werd hij multimiljonair.

Een intrigerend verhaal over liefde, handelsgeest, oorlog en onmogelijke keuzes. Met muziek van Henny Vrienten en in het decor van de stad Amsterdam van de jaren twintig tot tachtig.

Meer informatie en tickets

De Koning van Amsterdam zal exclusief te zien zijn in Theater Amsterdam van oktober 2022 t/m januari 2023. Boek nu je tickets voor 1 september en ontvang een gratis rang-upgrade. Klik hier voor meer informatie en prijzen.