Iedereen kent de bekende nummers als 'Margootje en 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. De musical stopt definitief op 13 januari 2019, dus wees er snel bij en bestel tickets vanaf 25 euro. Je voordeel loopt daarmee op tot wel 40 procent. Decemberactie: Bestel tot en met 31 december tickets en maak kans op een hotelovernachting in de buurt van het theater.

Bestel hier je tickets.

De met vier Musical Awards bekroonde musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Annie, gespeeld door musicalkoningin Simone Kleinsma, blikt samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

'Beste Musical' Award

De musical over onze meest geliefde schrijfster kreeg prachtige recensies en werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een prachtige voorstelling die net als het werk van Annie M.G. Schmidt behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland.

Decemberactie

Heb je ook zo’n zin om er even tussenuit te zijn? Trakteer jezelf (of anderen) dan op een sfeervol avondje uit en maak kans op een hotelovernachting. Reserveer tot en met 31 december musicalkaarten en je maakt kans op een overnachting in een van de Accor hotels in de buurt van het theater. Er worden maar liefst 50 prijzen willekeurig verdeeld onder de winnaars, dus waar wacht je nog op?*

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 25 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,80 euro transactiekosten en maximaal 3,50 euro verzendkosten per bestelling.
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met 11 januari 2019
  • Bestel hier je tickets

*Winnaars worden op 11 januari 2019 bekend gemaakt op theaterclub.nl/decemberactie. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je in de maand december een van de Theaterclub.nl voorstellingen boekt voor 2 personen. Elke winnaar ontvangt de prijs: een hotel overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting in een van de Accor hotels (Ibis, Mercure of Novotel). De gewonnen hotel overnachting zal in de stad zijn waar hij/zij een voorstelling heeft geboekt, op de datum van de voorstelling.