Wil jij samen met een klein team van Product Owners, onderzoekers, designers en CRO-specialisten de websites en apps van NU.nl verbeteren? Dan is een van de onderstaande vacatures misschien iets voor jou. NU.nl zoekt namelijk een Product Owner, Business Analist en Stagiair Digitale Media.

Vacature: Product Owner

Als Product Owner bij NU.nl werk je met een klein team aan grote dingen. Je brengt de behoeften van onze 7,5 miljoen maandelijkse gebruikers in kaart, verzamelt en bediscussieert de wensen van stakeholders en vertaalt de productvisie en strategie naar concrete functionaliteiten en verbeteringen voor de apps en website van het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland.

Vacature: Business Analist

Als senior analist bij NU.nl haal je inzichten uit alle beschikbare data over het gebruik van zowel de website als de mobiele apps en daarmee leg je de basis voor alle beslissingen die in de organisatie genomen worden. Jouw analyses maken dus impact. Je brengt het gedrag van bezoekers in kaart, je onderzoekt of nieuwe productfeatures het beoogde gebruik en gedrag tot gevolg hebben en rapporteert je bevindingen aan de rest van de organisatie.

Vacature: Stage Digitale Media

Als stagiair Digitale Media houd je je dagelijks bezig met het in kaart brengen van en het inspelen op de wensen en behoeften van onze gebruikers. De problemen die worden ervaren en nieuwe ideeën van gebruikers worden door jou gedocumenteerd, zodat je samen met het team kunt beoordelen welke punten verbeterd, onderzocht of ontwikkeld moeten worden. Daarnaast help je bij het afnemen van gebruikersonderzoeken en neem je deel aan brainstorms.