NU.nl is op zoek naar enthousiaste gebruikers die mee willen helpen met het testen van dagelijkse nieuwsupdates via audio. Lijkt het je leuk om mee te denken en je mening te geven over dit nieuwe product? Meld je dan hieronder aan door op 'volgen' te klikken.

Bij NU.nl betrekken we onze gebruikers graag in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten voor onze website en apps. Door goed naar jullie feedback te luisteren, kunnen wij onze producten weer beter maken.

De komende twee weken testen we met een dagelijkse nieuwsupdate via audio. De update geeft je aan het eind van de werkdag een update van het laatste nieuws. Je ontvangt de update via een push op je telefoon. Heb je interesse om de komende twee weken dagelijks deze update te ontvangen? Klik dan op de knop hieronder.

Het experiment is inmiddels gestopt. In de week van 5 oktober zullen we verder gaan met een nieuw experiment. Blijf deze tag volgen om op de hoogte te blijven van de dagelijkse nieuwsupdate.

De test stopt automatisch na twee weken en gedurende de test kun je op elk moment jezelf afmelden in de tab MijnNU onderaan je scherm of in dit artikel. Tijdens de test zullen we je een aantal keer benaderen voor feedback. Het testen van dit nieuwe product is geheel vrijwillig.

De nieuwsupdate via audio is nog in ontwikkeling. Het is goed mogelijk dat het product er nooit zal komen of er helemaal anders uit komt te zien. Heb je nog meer vragen over deze test of heb je een suggestie voor ons? Mail dan naar Arie Bart de Vries (arie@nu.nl).

Het aanmelden voor deze test kan alleen in de NU.nl-app op iOS of Android.