NU.nl is altijd op zoek naar talenten. Ben jij toe aan een uitdagende, veelzijdige en leerzame baan of stage bij een ambitieuze en hardwerkende redactie? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

Vacature: Redacteur die alles volgt op Achterklap en meer wil weten

Je volgt op Instagram BN'ers als André Hazes en Bridget Maasland, maar mist ook niets van Kim Kardashian en Cristiano Ronaldo. Want wat de sterren meemaken, wil je als eerste weten en je stuurt dit het liefst ook meteen door naar je vrienden. Herken jij je hierin? Dan is werken op de entertainmentredactie van NU.nl iets voor jou!

Meer weten? Klik verder.

Vacature: Videoredacteur die feilloos uit de voeten kan met beeld en tekst

Het nieuws komt binnen en meteen zit jij rechtop. Terwijl je kijkt wat er aan de hand is, heb je Premiere Pro al geopend en zit je klaar voor de eerste beelden. Want wat er ook is gebeurd, jij wil het weten en dit is je kans om weer een goede video te maken. Herken jij je in dit beeld? Dan is deze vacature voor freelance videoredacteur écht iets voor jou!

Nieuwsgierig? Lees de hele vacature hier.

Vacature: stage branded content NU.nl

Ben jij een gemotiveerde student met passie voor mooie content? En ben je op zoek naar een leerzame stage bij het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees hier de hele vacature.

Vacature: redactiestage NU.nl

Wil jij leren van de journalisten bij de grootste nieuwssite van Nederland, eigen nieuws maken en meelopen op verschillende redacties? We hebben bij NU.nl regelmatig stageplekken beschikbaar.

Meer weten? Lees de vacature.