Op de redactie van NU.nl zijn weer stageplekken beschikbaar. Ben je een journalist in spe, heb je affiniteit met digitale media of wil je ervaring opdoen in de marketing? Bekijk dan snel hieronder welke vacatures openstaan.

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland met meer dan zeven miljoen unieke bezoekers per maand. Het laatste nieuws, achtergrondverhalen, video’s en vette podcasts: je vindt het op NU.nl. Naast het schrijven van artikelen houden de teams van NU.nl zich ook bezig met het verbeteren van de website en app, het onder de aandacht brengen van de verschillende NU.nl producten en samenwerkingen.

Stage Digitale Media: vanaf februari 2020

Het informele team waarin je komt werken is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de apps en de website. Als stagiair Digitale Media houd je je dagelijks bezig met het in kaart brengen van en het inspelen op de wensen en behoeften van onze gebruikers. Zo houd je je o.a. bezig met gebruikersfeedback en het opzetten van gebruikersonderzoeken.

Wil je hier stage lopen? Mail dan arie@nu.nl. Wil je eerst wat meer informatie? De volledige vacature vind je hier.

Stage Marketing: vanaf februari 2020

Word jij blij van socialemediacampagnes en het organiseren van evenementen? Als stagiair marketing ga je aan de slag met het ontwikkelen van campagnemateriaal en het opzetten van marketingcampagnes voor onder andere NUsport, NUfestival en NUjunior. Je bedenkt de campagnes, schrijft briefings en maakt samen met de designers de creatives. Ook denk je mee over gebruikersonderzoeken.

Wil je hier stage lopen? Mail dan ruben.vannoorloos@nu.nl. Wil je eerst meer informatie? De volledige vacature vind je hier.

Stage Branded Content: vanaf januari 2020

Jij komt het team van NUstudio versterken. NUstudio is het branded content-team van NU.nl dat merken hun verhaal helpt te vertellen met op maat gemaakte content, zoals gesponsorde artikelen en video's. Als NUstudio-teamlid draag je bij aan het uitdenken van briljante branded content voor deze merken, het creëren ervan en het analyseren van de resultaten.

Wil je hier stage lopen? Mail dan nelleke@nu.nl. Wil je eerst wat meer informatie? De volledige vacature vind je hier.