Schrijf je graag over innovaties, smartphones en wil je precies weten wat er speelt achter de deuren van grote techbedrijven? En vind je het ook leuk om een team redacteuren aan te sturen? Dan is de baan van coördinator van de techredactie bij NU.nl misschien wel iets voor jou.

Wat houdt de functie in?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de techredactie. Je toetst of we de juiste nieuwskeuzes maken, of de artikelen compleet zijn, of de beste koppen online staan en hoe aantrekkelijk de thumbnail is. Je geeft constructieve feedback aan de redacteuren in je team.

Daarnaast schrijf je nieuwsberichten over verschillende tech-onderwerpen. Je bedenkt originele en creatieve invalshoeken voor de podcast, voor achtergronden en voor praktische artikelen. Je maakt hierbij onder andere gebruik van je brede en diverse netwerk.

Verder ben je verantwoordelijk voor het inroosteren van het team en het bijhouden van de agenda.

Hoe steekt het team in elkaar?

De coördinator werkt onder de chef redactie. Daarnaast werken er twee vaste redacteuren en diverse parttime-redacteuren.

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om zo snel mogelijk het nieuws te brengen, het vermogen heeft onderwerpen vanuit diverse invalshoeken te benaderen en een teamspeler is.

Wat bieden wij?

NU.nl biedt een uitdagende, veelzijdige en leerzame baan bij een ambitieuze, keihard werkende en gezellige redactie met een marktconform salaris.

Er zijn mogelijkheden om door te groeien.

Interesse?

Stuur je motivatie en je cv uiterlijk voor 1 augustus naar chef redactie Laura Cuppen (Laura@NU.nl).