NU.nl zoekt nieuwe talenten voor verschillende redacties. Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame werkplek bij een ambitieuze, keihardwerkende redactie? Kijk dan verder!

Vacature: Ochtend- en avondredacteuren voor Entertainment

De entertainmentredactie is op zoek naar vroege vogels en nachtvlinders die niet bang zijn om in de kleine uurtjes zelfstandig vanuit huis het nieuws uit showbizzland te verslaan.

De ochtend- en avondredacteur werkt vanuit huis in de kleine uurtjes: van 5.00 uur tot 10.00 uur of van 21.00 uur tot 1.00 uur. De redacteur speurt naar nieuws bij persbureaus, online en sociale media, en kijkt relevante televisieprogramma's en schrijft nieuwsberichten.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Vacature: Parttime sportredacteuren

NU.nl is op zoek naar parttime sportredacteuren voor nieuws- en liveblogdiensten doordeweeks en in het weekend.

Heb jij een uitstekende schrijfvaardigheid en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste sportnieuws? Heb jij bij voorkeur een afgeronde opleiding journalistiek en kennis van veel verschillende sporten? Dan horen we graag van je.

Het is belangrijk dat je snel en secuur kan werken en niet bang bent voor de 'constante' deadline van de grootste nieuwssite van Nederland. Ervaring met online sportjournalistiek is een pré; je kent in ieder geval de weg op internet in het algemeen en sociale media in het bijzonder.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Vacature: UI/UX Designer NU.nl

Maak impact en verbeter de gebruiksvriendelijkheid en vormgeving van een platform dat dagelijks door meer dan twee miljoen bezoekers wordt gebruikt. NU.nl is op zoek naar een fulltime UI/UX Designer die de gebruiker centraal stelt van begin tot eind van het (design)proces.

In jouw functie als UI/UX Designer ben jij eindverantwoordelijk voor het vormgeven van de producten van NU.nl, van de website en de apps tot projecten als nieuwsbrieven en marketinguitingen. Dat betekent dat je grote invloed hebt op de toekomst van NU.nl en die mede vormgeeft.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.