Om de discussies op reactieplatform NUjij nog inhoudelijker te maken, zoeken we gebruikers met specifieke kennis. Denk aan docenten, boeren en slachtoffers van de aardbevingen in Groningen. Lijkt het je interessant om mee te doen? Meld je dan hieronder aan.

Waarom doen we dit?

We zien het steeds vaker op NUjij: gebruikers die direct betrokken zijn bij het nieuws delen hun ervaringen en gaan in discussie met andere gebruikers. Omdat dit de kwaliteit van de discussies verhoogt, en deze reacties iets toevoegen aan onze artikelen, willen wij dit stimuleren door dit soort 'ervaringsdeskundigen' vaker te benaderen.

Wie/wat zoeken we?

We zoeken bijvoorbeeld leraren die willen discussiëren over de stakingen in het onderwijs, piloten die willen meepraten over de situatie bij Air France-KLM en zorgverleners die hun mening willen geven over nieuwe zorgplannen van het kabinet.

We zullen je, als je je hebt aangemeld, af en toe via e-mail benaderen met het verzoek of je wilt reageren bij een specifiek artikel. Of je een reactie plaatst en wat je wilt zeggen, is altijd volledig aan jou. Er zijn verder geen verplichtingen aan deelname aan de NUjij-groepen verbonden.

Hoe meld ik me aan?

Door op een van de beroepen/kennisgebieden te klikken, stuur je een aanmeldingsmail naar de redactie.

Wat wij in deze mail van jou verwachten:

- Meer informatie over jouw beroep/kennisgebied en jouw achtergrond daarin.
- Toelichting waarom je mee wilt doen.
- Waar mogelijk een bewijs dat je het beroep uitoefent of bepaalde kennis hebt; denk bijvoorbeeld aan je LinkedIn-profiel, een foto van een diploma of een link naar een website van een bedrijf waar jij op staat.

De groepen waarmee we starten

Politieagenten
Economen
Makelaars
Aannemers
Vrachtwagenchauffeurs
Buschauffeurs
Taxichauffeurs
Piloten
Treinpersoneel
Zorgverleners
Onderwijzend personeel (basis-, middelbaar en hoger onderwijs)
Boeren
Klimaatdeskundigen
Biologen
Schoonmakers
Slachtoffers aardbevingen Groningen
Werknemers scheepsvaart
IT'ers

Behoor jij niet tot een van de bovenstaande groepen, maar heb je wel het idee dat jouw kennis kan bijdragen aan NUjij? Stuur dan een mail naar groepen@nu.nl.

NUjij is het reactieplatform van NU.nl. Je vindt NUjij-reacties bij alle artikelen en kunt de reacties openen door boven- of onderaan het artikel op het tekstballonnetje te klikken.