NU.nl is op zoek naar enthousiaste gebruikers die mee willen helpen om onze apps en website nog beter te maken. Je kunt ons helpen door je op te geven als bèta-tester voor onze nieuwe Android- en iOS-app.

Bij NU.nl vinden wij de wensen, ideeën en meningen van onze gebruikers erg belangrijk. Daarom willen we jou graag betrekken bij de ontwikkeling van onze nieuwe functionaliteiten.  

De nieuwe bèta-app voor Android en iOS bevat een geheel vernieuwd design. In dit design hebben we geprobeerd om de voorpagina overzichtelijker te maken door te zorgen voor meer ruimte en minder afleiding. Daarnaast is het uiterlijk van de artikelen aangepast en ligt de focus meer op beeld. Tenslotte kennen de nieuwe apps meerdere kleine functionele aanpassingen, waaronder een verbetering van MijnNU.

Wij zijn erg benieuwd wat je van onze nieuwe apps vindt. Het testen van de apps kan thuis op de bank met je eigen telefoon of tablet en feedback kun je online achterlaten. Aan de hand van jouw feedback zullen wij deze versie verbeteren en aanpassen en misschien zie je je feedback terug in de uiteindelijke versie van de applicatie.

Als bèta-tester voor NU.nl is het vanzelfsprekend dat je NU.nl-gebruiker bent en bekend bent met het merk. Het testen van NU.nl als gebruiker is geheel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Eens in de zoveel weken is er een moment waarop je een betaversie kan testen. De tijd die je hieraan kwijt bent zal per keer verschillen. Door op onderstaande link te klikken en de vragen in te vullen geef je je definitief op. Na het invullen nemen we binnen een paar dagen contact met je op.