De bekende avonturier Bear Grylls is terug met een nieuw seizoen Running Wild met Bear Grylls op National Geographic. Hij gaat op reis en neemt elke aflevering een bekend persoon mee naar de meest extreme plekken ter wereld. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 12 april elke maandag om 21.00 uur te zien op National Geographic op kanaal 18 of 51.

In dit seizoen keert Bear Grylls terug naar de wildernis om de mentale en fysieke grenzen te verleggen van Hollywood's bekendste beroemdheden.

Angsten overwinnen en persoonlijke verhalen

Elke aflevering verlaat een nieuwe beroemdheid de luxe van thuis om zich in de meest extreme omgevingen ter wereld te begeven. Om angsten te overwinnen, grenzen te testen en zich soms te wagen aan de niet zo smakelijke delicatessen van de natuur.

Daarnaast vertellen de beroemdheden persoonlijke verhalen, waardoor Bear hen op een hele andere manier leert kennen.

“Het is voor mij een voorrecht om weer de wildernis in te gaan met zoveel beroemde gasten”
Presentator Bear Grylls

Op avontuur met Anthony Mackie

In de eerste aflevering van 12 april neemt Bear superster Anthony Mackie, bekend als The Falcon in de Marvel films Captain America en Avengers Endgame, mee naar de hoogste toppen van de Italiaanse Dolomieten.

In dit avontuur trotseren ze steile kliffen en overwinnen ze ijskoude watervallen, waar zelfs de kleinste misstap tot een ramp kan leiden. Onderweg vertelt Anthony over zijn carrière, het overlijden van zijn vader en de druk van het vaderschap.

Kijk het nieuwe seizoen vanaf 12 april

Dit seizoen blijft Grylls het comfortniveau van de supersterren op de proef stellen en reist hij de hele wereld rond, van de woestijnen van Utah tot de Dolomieten van Italië en de Sierra Nevada Mountains in Californië.

Het nieuwste seizoen Running Wild met Bear Grylls is te zien vanaf 12 april om 21.00 uur op National Geographic op kanaal nummer 18 of 51.

Bekijk het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls
1
Bekijk het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls