Vroeger waren laptops waarop je goed kunt gamen vaak dik, zwaar en minder aantrekkelijk. Dat dit tegenwoordig anders is, bewijst innovatieve computerfabrikant MSI met hun Stealth GS77. Deze laptop is namelijk een gaming beast in een dun en elegant jasje die nog wel de beste prestaties levert.

Van 2D-based Indie games tot AAA- en populaire e-sports games op de hoogste settings: de Stealth GS77 kan het allemaal. Bovendien is hij gemakkelijk mee te nemen waardoor je perfect thuis kunt gamen, maar ook onderweg.

Bekijk hier alle unieke features van de Stealth GS77.

Vloeiende graphics voor een realistische game-ervaring

MSI brengt in de Stealth GS77 krachtige hardware samen, die zorgen voor de beste performance bij gamen op hoog niveau. De 12e Intel® Core™-processor levert samen met de Nvidia® Geforce RTX 30-series-kaart ultieme snelheid, waardoor je zonder problemen je favoriete game kan spelen op de allerhoogste settings. Deze hardware biedt een realistische game-ervaring en vloeiende graphics waardoor je game er nog nooit zo goed heeft uitgezien.

Verder zit er ook meer dan genoeg RAM geheugen en SSD capaciteit aan opslag in, zodat je genoeg ruimte hebt om je games op te slaan.

Displaysnelheden waar elke e-sporter van droomt

Naast de allerbeste hardware biedt de Stealth GS77 ook displaysnelheden waar elke e-sporter van droomt. Het beeldscherm heeft een 165Hz paneel en is één van de snelste die op dit moment te vinden zijn. Er ontgaat je geen enkel detail meer, want inputvertraging en ghosting behoren tot het verleden. Ook de snelste games draaien vloeiend en zonder haperingen. Op het scherps van de snede heb je geen secondes te verliezen, en dit scherm helpt daarbij.

De GS77 heeft daarnaast een nieuw design met schuine randen aan de onderzijde en een scharnier in het midden, wat een hele strakke uitstraling geeft.

Meer kracht, meer flexibiliteit

De laptop heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook nog een accu van 99.9 Whr, het maximale dat je mag meenemen in een vliegtuig. Verder zorgt de grote SSD dat je overal kan gamen, zonder internetverbinding.

Online storage of cloud service is niet nodig met deze hoeveelheid opslag. Natuurlijk kan je de laptop ook perfect thuis gebruiken. Zakelijk overdag, om te gamen in de nacht.

Meer dan genoeg USB-poorten

De Stealth GS77 beschikt daarnaast over meer dan genoeg USB-poorten, waaronder ook een Thunderbolt 4 aansluiting voor het razendsnel verplaatsen van bestanden. Verder kan je maximaal twee monitoren aansluiten, door het gebruik van de HDMI en de Thunderbolt aansluiting.

Wil je meer weten over de Stealth GS77? Ontdek hier meer.