Met 20.000 euro op zak kun je hele leuke auto’s vinden op Marktplaats. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Eigenlijk is 20.000 euro het ideale budget: je kunt kiezen voor de zekerheid van een nieuwe auto, genieten van de vele extra’s van een auto van een of twee jaar oud of een echte droom in vervulling laten gaan.

Op Marktplaats is het een kwestie van de opties aanvinken in de zoekfunctie en het aanbod past zich vanzelf aan je wensen aan. 

Authentieke krachtpatser: Ford Mustang (1966)

Het gegrom van de v8-motor in combinatie met het onovertroffen ontwerp uit de jaren zestig: dit is de Mustang die je wil hebben. Ze zijn redelijk goed te verkrijgen, ontzettend leuk om te hebben en onvoorstelbaar stoer om in te rijden. Voor dit budget vind je een Mustang in zeer nette staat. Je zult alleen nog een paar tientjes opzij moeten leggen voor de pluche dobbelstenen voor aan de binnenspiegel.

Bekijk hier alle beschikbare Ford Mustang-uitvoeringen.

Japanse schoonheid: Mazda MX-5 1.8 (2013)

Grote kans dat je hart sneller gaat kloppen wanneer je een Mazda MX-5 voorbij ziet rijden. Deze speelse vierwieler vind je haast in elke prijscategorie. Zo staat er één op Marktplaats uit 2013 met weinig kilometers, bij de merkdealer en mét garantie. Kortom, gegarandeerd nog jarenlang rijplezier en een goede restwaarde.

Bekijk hier alle beschikbare Mazda MX-5-uitvoeringen.

Ferrari in vermomming: Maserati Quattroporte (2005)

Met dit budget zit een Ferrari er net niet in, maar je kunt al dicht in de buurt komen: de Maserati Quattroporte heeft heeft namelijk een motor van Ferrari onder de kap. Een v8 die ook in een Ferrari F430 zit. Maar ook aan de buitenkant mag ie er wezen: de carorosserie is afkomstig van niemand minder dan Pininfarina, de meesterontwerper die alle Ferrari's op papier zet.

Bekijk hier alle beschikbare Maserati Quattroporte-uitvoeringen.

Ruim en bomvol multimedia: Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Elegance (2014)

Een bagageruimte waar je u tegen zegt en waar in de zomervakantie je hele hebben en houwen in kan: de Skoda Octavia Combi is een van de ruimste in z’n klasse. De 1.4 TSI-motor heeft ruimschoots genoeg vermogen en er zijn genoeg auto’s beschikbaar met interessante opties zoals klimaatregeling, uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem of een groot panoramadak.

Bekijk hier alle beschikbare Skoda Octavia-uitvoeringen.

Auto van de toekomst: Renault ZOE (2016)

​Nu de laadpalen in meer en meer straten als paddestoelen uit de grond schieten, wordt het voor particulieren ook interessant om een elektrische auto te kopen. Ze zijn relatief goedkoop in onderhoud, vrij van wegenbelasting en voor ongeveer tien euro kun je al een paar honderd kilometer rijden. Met een budget van 20.000 euro kun je een jonge Nissan Leaf, een Smart Fortwo Electric of een Renault ZOE van 1 tot 2 jaar oud kopen.

Bekijk hier alle beschikbare Renault ZOE-uitvoeringen.

Staat jouw droomauto er niet tussen? Gebruik dan de zoekfunctie van Marktplaats en vind de auto die wél bij je past.