Op 11 november is het Singles Day: van oorsprong dé dag waarop Chinese singles hun vrijgezellenbestaan vieren. Ze kopen massaal cadeautjes voor elkaar en bezorgen Chinese webwinkels – die met kortingen stunten – een recordomzet. Inmiddels is deze koopjesdag ook komen overwaaien naar Nederland, maar waar vind je nou écht de beste deals?

Alhoewel veel kortingen verleidelijk ogen, heb je niet altijd per se te maken met de beste deal. Bij de onafhankelijke vergelijkingssite en reviewplatform Kieskeurig.nl krijg je daarom in één oogopslag te zien welke webshop de laagste prijs biedt. Iets waar veel Nederlanders baat bij hebben.

"Nederlanders zijn gevoelig voor acties en hoge kortingen, maar hebben transparantie en betrouwbaarheid ook hoog in het vaandel staan", aldus Wendy Kuiper, Consumer Strategy Manager bij Kieskeurig.nl. "Welke deal is nu écht een goede deal? Kieskeurig.nl maakt op meerdere manieren voor de consument inzichtelijk wat nu echte prijsdalers zijn."

Benieuwd naar welke dat zijn? Met onderstaande tools vind je binnen een paar minuten de beste deals.

De laagste prijs ooit

Op Kieskeurig.nl zie je niet alleen of een product in prijs is gedaald, maar ook of het de laagste prijs ooit heeft. Dit gebeurt aan de hand van jaren aan prijsinformatie.

Persoonlijke deals

Geen tijd om urenlang te shoppen? Geef op Kieskeurig.nl door waarnaar jij op zoek bent en je ontvangt een link naar je persoonlijke dealpagina in je mail. Hier vind je de beste deals, producten en cadeaus mét korting op basis van je eerder opgegeven interesses.

Prijsalert

Het kan zomaar dat je de prijs van een product niet laag genoeg vindt. Stel met een prijsalert op Kieskeurig.nl in voor welk bedrag jij het product wél zou willen of kunnen kopen en ontvang bij een prijsdaling een e-mail-alert. Zo weet je zeker dat je geen korting misloopt.

Extra scherpe aanbiedingen

In de novembermaand staan bij alle producten op Kieskeurig.nl aangegeven hoeveel korting er op het product zit. De échte scherpe deals, de zogenaamde hot deals, herken je aan het 'vlammetje' bij het product.

Genoeg herkansingen

Lukt het tijdens Singles Day niet om het juiste product te vinden? Niet getreurd, nog even en je krijgt een nieuwe kans in de aanloop naar en tijdens Black Friday en Cyber Monday. Ook dan stunten retailers namelijk flink met hoge kortingen.

Meld je nu alvast aan voor de persoonlijke prijsdalers van Kieskeurig.nl en blijf altijd op de hoogte van de deals waar jij in geïnteresseerd bent.