Met de nieuwste technologieën ben je tegenwoordig steeds meer verbonden met je auto. Zo is hij met speciale apps op je smartphone altijd binnen handbereik en blijf je elk minuut van de dag in contact met je auto.

Denk bijvoorbeeld aan de binnentemperatuur van je auto regelen op afstand. Hem openen met een app in plaats van met een sleutel of alvast de volgende bestemming klaarzetten in het navigatiesysteem vanaf je luie stoel op kantoor.

De nieuwe Honda e maakt dit mogelijk met de speciale My Honda+ app. Dit systeem werkt in twee richtingen, waardoor je informatie krijgt over de oplaadstatus en onderhoudsbeurten. Maar ook alvast informatie naar je auto kunt sturen op afstand.

Zelflerende assistent

Zo kun je met de My Honda+ app op afstand de temperatuur in de auto instellen. Als je weet dat het morgenvoeg koud zal zijn, vraag je de Honda e gewoon om de wagen dertig minuten op te warmen voordat je thuis vertrekt.

Of bepaal zelf het meest geschikte moment om de Honda e op te laden. Laad je auto bij tijdens het winkelen en krijg een bericht van de app als de auto is opgeladen.

Ook beschikt de nieuwe Honda e over wifi in de auto, waardoor de Honda Personal Assistant je continue kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan het herinneren van een onderhoudsbeurt of het opladen van de auto. Deze assistent maakt zelfs gebruik van contextuele kennis om te leren hoe het je nog beter kan helpen.

Solide rijplezier

Naast deze nieuwe technologie heeft de Honda e twee rijmodi: normaal en sport. Zo kun je alle kanten op, op een manier die bij jou, de rit en de omgeving past.

De dynamische auto heeft geen versnellingen, wel kun je kiezen voor Single Pedal Control. Deze functie maakt remmingloos rijden mogelijk. Verder worden de achterwielen aangedreven door een krachtige elektrische motor, wat voor een nog beter stuurgevoel zorgt.

Futuristische technologie

Daarnaast heeft de nieuwe Honda e nog vele andere innovatieve functies. Bijvoorbeeld de Parking Pilot en het spiegelsysteem met zijcamera's, die het alledaagse leven in de drukke stad een stuk eenvoudiger maken.

De elektrische auto combineert stabiliteit met snel opladen en een uniek watergekoeld accusysteem om het bereik – zowel bij hoge als bij lage temperaturen – te optimaliseren. Ze ben je verzekerd van een maximale en efficiënte prestatie.

Grensverleggend stijlvol

Naast de slimme technologie, overtuigt de nieuwe Honda e ook door zijn design en maximale stijlgevoel. De elektrische krachtpatser komt in een puur en minimalistisch jasje.

De Honda e kenmerkt zich door de innovatieve technologieën en het soepele rijgedrag met onmiddellijke acceleratie indien nodig. De elektrische ervaring, het stuurgevoel, het design: uit alles blijkt dat de Honda e de weg naar de toekomst opent en absoluut geen prototype is. Wil jij dit eerst zien, dan geloven? Dat kan: plan nu je proefrit en ervaar het zelf.