Hoef en Haag: leef je droom. Pal naast recreatieplas Everstein komt een geweldig nieuw dorp pal aan de Lek. 

Met respect voor de omgeving en haar rijke historie wordt hier een nieuw dorp gebouwd zoals een dorp hoort te zijn; afwisselend, sfeervol én met karakter.

Hier woon je landelijk in Het Lint en vind je meer gezellige straatjes en hofjes in het Dorpshart. Rondom het Dorpshart komt de Meander. Je woont hier dus letterlijk aan het water.

Via de A2 of A27 ben je snel in Utrecht en bevindt het gezellige centrum van Vianen zich op slechts 10 minuten fietsen. Hier kan je wonen zoals jij wil. Welkom in Hoef en Haag.

Wonen in Het Dorpshart

In het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Temidden van gezellige straatjes, doorkijkjes en hofjes woon je hier straks rondom de Brink: het hart van de wijk waar voorzieningen komen en waar plaats is voor ontmoeten.

De huizen worden gebouwd in oud-Hollandse stijl. De variatie in woningtypen is groot. Dit levert een gevarieerd en rijk gedetailleerd straatbeeld op. Denk hierbij aan de ramen met roedes en luiken, trapgevels, dakoverstekken en opvallend mooie voordeuren.

Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus.

Wonen aan de Brink, het gezellige plein aan je voeten

Pal aan het gezellige dorpsplein van Hoef en Haag komen 23 woningen en 5 appartementen. De woningen zijn er in verschillende typen en breedtes. Zo komen er Notariswoningen, Herenhuizen, Herenhuizen XL en Burgemeesterswoningen.

Daarnaast zijn er 2 bovenwoningen en is er één woning met ruimte voor een kantoor of praktijk aan huis. Alle woningen genieten van zonnige diepe tuinen al dan niet met een eigen parkeerplaats. De woonoppervlakten variëren van circa 119 m2 voor een bovenwoning tot circa 165 m2 voor de burgemeesterswoning.

De herenhuizen zijn er vanaf 126 m2 tot circa 145 m2. De 3 kamerappartementen zijn er van 89 m2 tot 99 m2. De woningen zijn voorzien van een goed uitrustingsniveau en compleet. Behalve goed sanitair is en een complete keuken opgenomen.

Hier wil ik wonen

Verwacht wordt dat in mei gestart wordt met de verkoop van deze woningen en appartementen op deze unieke plek. Nu al weten wat je kan verwachten? Je leest het in ons Stappenplan. Wij begeleiden je van de start van de verkoop tot aan het overhandigen van de sleutels, zodat jij je kunt richten op de leuke dingen van je nieuwe huis…Ideaal toch?

Heb je interesse in een van de woningen en wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter en schrijf je in. Wij informeren je over het laatste nieuws en de start verkoop van Wonen aan de Brink.

Woningaanbod: http://www.hoefenhaag.nl/het-dorpshart/woningen

Het Dorpshart: http://www.hoefenhaag.nl/het-dorpshart