Wil jij ook in beweging blijven en jezelf blijven doorontwikkelen? Met een opleiding of cursus zet je gerichte stappen. Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven richt zich juist op werknemers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. 

Heb jij het voorjaar al in de bol?

Dit voorjaar starten diverse opleidingen en cursussen bij Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven. Zo is er een cursus Projectmatig werken, kun je je laten bijscholen op het gebied van Teamcoaching en start er een post HBO-opleiding Bedrijfskunde. Maar er is nog veel meer.

Over eigen grenzen heen

“Ik had ook voor een thuisstudie kunnen kiezen, maar dan zou ik niet kunnen sparren met andere cursisten”, zo zegt een van de cursisten die net klaar is met een opleiding. “En ik wilde juíst over mijn eigen grenzen en die van mijn branche heen kijken. Horen hoe andere mensen over bepaalde zaken denken en hoe zij dingen aanpakken. Zo krijg je nieuwe inzichten. Dat is precies wat er gebeurt en daar leer je van. Een ander pluspunt is dat ik mijn mening nu met theorie kan onderbouwen. Daardoor sta ik sterker in mijn werk.”

Hieronder staat een overzicht met alle startmomenten voor cursussen, modules en opleidingen. Meer informatie via www.hanze.nl/professionals.