Of ze nu op straat is, in de club staat of naast de catwalk zit, illustrator Sella Molenaar (26) heeft altijd een stift en papier paraat.

Ze tekent onder andere voor luxe modemerken en exposeert vrij werk in conceptstores. Sella mocht als VIVA400-vrouw een week rondrijden in de Twingo Série Signature VIVA en deed een aantal bestemmingen in Nederland én het buitenland aan.

Bestemming 1: Groningen
“Dat ik de Twingo Série Signature VIVA mocht  gebruiken, was een mooi excuus om eindelijk eens naar Groningen te rijden, daar was ik nog nooit geweest. Gelukkig was ik nog net op tijd om de solotentoonstelling van de Chinese kunstenaar Song Dong te bekijken in het Groninger Museum. Ik heb moderne en hedendaagse kunst gestudeerd en ga graag naar musea om inspiratie op te doen.”

Bestemming 2: Amsterdam
“Na een dag in de Twingo Série Signature VIVA weet ik dat dit de perfecte stadsauto is. Compact en met een korte draaicirkel, wat in de smalle straten van Amsterdam ontzettend handig is. En hij schakelt lekker. Vroeger liet ik nog weleens een auto afslaan, maar dat is me met deze Twingo nog niet overkomen.”

Bestemming 3: Den Bosch
“Ik voel me zeker in deze auto, daarom ben ik er deze week ook mee naar Den Bosch gereden om mijn serie naakten naar een conceptstore te brengen. In dit werk heb ik mijn klassieke opleiding modeltekenen met de sumi-e stijl gecombineerd.”

Bestemming 4: Düsseldorf
“Morgen ga ik op persreis naar Düsseldorf voor het blog Stijlmeisje. Terwijl  ik daar ben, maak ik een geïllustreerd dagboek van verschillende exposities. Het voelt voor mij echt niet alleen als werk, het is ook een heerlijke inspiratietrip.”

Maak kans op een shopweekend Maastricht!

Is work hard, play hard ook jouw motto? Goed nieuws: je kunt een shopweekend Maastricht winnen, met je vriendinnen in een Renault Twingo! Ga naar renault.nl/viva om kans te maken. Je verblijft in een hotel, krijgt 500 euro shoptegoed én hebt het hele weekend de beschikking over een Renault Twingo. Let’s go!