Zelf bepalen welke kleur je auto heeft, tot de kleinste details aan toe? De Renault Twingo biedt deze mogelijkheid.

Nederlanders brengen gemiddeld 35 minuten per dag in de auto door, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat is 213 uur per jaar: al met al best wat tijd, dus. Dan is het extra fijn als de auto waarin je rondrijdt er ook uitziet zoals jij wilt!

De Renault Twingo is helemaal naar smaak aan te passen. Om te beginnen is er keuze uit negen verschillende kleuren, van vlammend rood tot cappuccino-bruin. Maar dat is slechts een fractie van alle onderdelen die te personaliseren zijn.

Exterieur-details
Of de Twingo nou simpel stijlvol of speels kleurrijk wordt, dat bepaalt de nieuwe eigenaar allemaal zelf. Van de kleur en vorm van de striping tot aan de tint van de buitenspiegelkappen. Beschermingsstrips in de portieren zijn eveneens te customizen.

Interieur-details
Ook in de auto kan het interieur worden opgevrolijkt. Er kan worden gekozen uit kleurenthema`s voor het dashboard, de middenconsole en de deurpanelen. De stoelbekleding bestaat in drie kleurenthema’s: rood, blauw en grijs. Of kies voor het extra sportieve design met zwarte bekleding en rode accenten.

Zelf proberen?
Op de site van Renault Twingo is het mogelijk om je eigen auto te customizen. Experimenteer met alle mogelijkheden en zie meteen wat het resultaat is. De Twingo Configurator is hier te vinden!