Lange autorit voor de boeg? Met deze afspeellijsten wordt elke roadtrip een feestje.

Op pad met kinderen? Deze playlist is geschikt voor zowel jong en oud. Met nummers van The Jackson 5, The Beach Boys en Katrina & The Waves.
 

 • Niks is fijner dan lekker meezingen terwijl je achter het stuur zit. In deze playlist zitten de fijnste sing-along-songs voor de rockliefhebbers. Met nummers van Aerosmith, The Rolling Stones en Bon Jovi.
   
 • Dé ultieme roadtrip-playlist. In deze lijst staan veel nummers die met reizen te maken hebben of die gewoon lekker zijn om mee te zingen. Onder meer Snoop Dogg, Limp Bizkit en Aretha Franklin komen voorbij, voor ieder wat wils dus.
   
 • Minder fan van artiesten die je ook al 24/7 op de radio hoort? Deze playlist bevat alleen nummers van indie-artiesten als Widowspeak, Sufjan Stevens en Bon Iver.
   
 • In deze afspeellijst komen alle klassiekers voorbij - en 'toevallig' hebben ze allemaal een linkje met reizen of roadtrippen. Denk aan 'Speed of Sound' van Coldplay en 'Route 66' van Chuck Berry.
   
 • Wie het liefst naar Nederlandse artiesten luistert, kan z'n hart ophalen met deze playlist. Hierin staan de grootste hits van onder meer Acda en de Munnik, Blof en André Hazes.
   
 • Van de 'Macarena' tot 'What's up' en 'Baby one more time': de jaren negentig kende muziek met een hoog meezing-gehalte. In deze playlist vind je de beste 90's-nummers.
   

Hoe stream je muziek in de auto?

Om onderweg muziek te kunnen streamen is er een autoradio met AUX-ingang of Bluetooth-aansluiting nodig. Bezitters van de Renault Twingo kunnen de R&GO-app downloaden, waarmee de smartphone via Bluetooth met de auto verbonden kan worden. Ook kan de autoradio aangezet worden, of kan je muziek luisteren via een usb-stick. In onderstaand filmpje wordt alles uitgelegd.

R&Go App
R&Go App