Het aantal cosmetische ingrepen is tijdens corona flink toegenomen. Met maar liefst 35.000 operaties per jaar is de ooglidcorrectie een van de meest voorkomende ingreep.

Doordat een groot gedeelte van Nederland thuis werkt en de vakanties voor velen zijn uitgebleven, is het aantal cosmetische ingrepen dit jaar alleen maar meer gegroeid.

Een van de populairste ingrepen is de ooglidcorrectie. Deze ingreep kan een uitkomst bieden voor mensen die last hebben van hangende oogleden, of een vermoeide blik hebben. Een bovenooglidcorrectie is in dit geval een effectieve en doeltreffende ingreep. Deze operatie zorgt voor een jongere en frisse oogopslag.

Een kliniek die deze groei ook heeft ondervonden is Eyelift. Ze zijn gevestigd in verschillende regio’s en hebben jarenlange ervaring met ruim 12.000 ooglidcorrecties. “De afgelopen jaren hebben wij een divers en breed publiek mogen helpen om van hun vermoeide uitstraling en hangende oogleden af te komen. Onze KNO-artsen, die gespecialiseerd zijn in aangezichtschirurgie, zien wekelijks tientallen patiënten”.

Op zoek naar een nieuwe blik?

Voor meer informatie en een persoonlijk consult met een specialist, kun je bij Eyelift een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. De KNO-artsen bespreken tijdens het consult alle mogelijkheden en geven een advies welke ingreep het beste bij je past. Je kunt overdag maar ook in de avonden terecht bij deze kliniek om een afspraak te maken.

Plan een consult bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden.