Wie een hotel boekt, kijkt en vergelijkt eerst op Booking.com. Energiecontract verlengen? Gaslicht.com. Handig, overzichtelijk en slim. Maar wat nu als je zakelijk wilt leasen? Dan krijg je meerdere accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen over de vloer met offertes die lastig met elkaar te vergelijken zijn. Niet handig en ook nog eens tijdrovend voor de ondernemer.

Dat moet anders, bedacht automotive-specialist Floris Mulder twee jaar geleden. Samen met marketing-specialist René Meijer voegden ze de daad bij het woord en zette het duo het onafhankelijke vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl op. Met succes. Meijer zegt, “We hebben een uniek vergelijkingsplatform ontwikkeld dat onafhankelijk leaseoffertes vergelijkt op basis van prijs én voorwaarden. Binnen 48 uur ontvangt de ondernemer gratis een volledig overzicht van alle ontvangen leaseoffertes.”

Vergeet de prijs, kies de beste voorwaarden!

Maar wat is nu de beste deal? “Vaak wordt er gekeken naar de laagste prijs, maar dan kom je als ondernemer bedrogen uit. De voorwaarden zijn net zo bepalend voor wat het uiteindelijk kost.” Dit staat overzichtelijk in de leasevergelijker, waar in één oogopslag het verschil, op basis van prijs én voorwaarden, staat weergegeven tussen de leasemaatschappijen. “Als we naar de voorwaarden kijken, zien we als snel een verschil in de servicegraad van de leasemaatschappijen, zoals vervangend vervoer, hoogte eigen risico, innameprotocol en de sturing bij onderhoud en bandenvervanging. Natuurlijk speelt prijs een rol wanneer je een bedrijfswagen of auto gaat leasen, maar in de voorwaarden staan de afspraken”, aldus Mulder.

Aanvragen, vergelijken en prettig leasen

Het vergelijkingsplatform werkt heel eenvoudig. Via de debesteleasedeal.nl geef je jouw autowensen door. Binnen 48 uur ontvang je de leasevergelijker én krijg je persoonlijk advies van een VNA gecertificeerd leaseadviseur in de regio. Zo weet je van tevoren precies onder welke voorwaarden en prijs jij je handtekening zet.