Een bizar feestweekend voor sportteams; werkelijk alles kan en mag. In juni 2016 is een aantal weekenden lang het bungalowpark Walibi Village een waar paradijs voor dames- en heren vriendenteams.

Iets waar al lang vraag naar was wordt werkelijkheid: een kant-en-klaar teamweekend voor sportteams. Het unieke aan dit weekend is dat het hele concept speciaal is geschreven voor sportteams en dat vrijwel alles is inbegrepen, zowel dames- als herenteams kunnen zich aanmelden op debestederdehelft.nl.

De Beste Derde Helft
De Beste Derde Helft

Schrijf jouw team in

Als je gratis naar dit weekend wilt, kun je je als team inschrijven voor De Beste Derde Helft van Nederland. Per regio ga je met vijf teams de strijd aan. Het team dat de Beste Derde Helft (oftewel: het leukste feest) van de regio blijkt te hebben, krijgt het complete teamweekend cadeau.

Elk team dat meedoet krijgt sowieso toegang tot het grootste sportcarnaval van Nederland, dat zaterdag 16 april in Studio A12 is.

Wil je als team niet eerst deze strijd aangaan, dan kun je dit bizarre teamweekend ook los boeken voor 125 euro per persoon.

Zowel inschrijven voor de competitie als het teamweekend boeken kan op debestederdehelft.nl.