Op de rand van de stad Utrecht en het natuurlijke landschap aan de Vecht ontwikkelt KRKTR binnenkort op één van de mooiste plekjes van Oud-Zuilen een kleinschalig en exclusief nieuwbouwplan. Door de uitstekende ligging en architectuur wordt dit een fijne woonplek die met niets te vergelijken valt.

De vier royale geschakelde patiovilla’s zijn doordacht en uniek ontworpen met een voor- en achterhuis, verbonden door een lichte gang langs de patio. De woningen hebben royale woonoppervlaktes, variërend van ca. 190m² tot 220m² met 4 tot 5 slaapkamers en hebben naast de patio en voortuin een diepe achtertuin en drie privéparkeerplaatsen. De villa’s zijn daarnaast zeer duurzaam en worden als nul-op-de-meter opgeleverd.

Woon in DAEL zoals jij wilt

Voor elke woning is alvast een basisindeling met een aantal opties getekend, maar wil je het toch net even anders? Dan kan dat. In een ontwerpsessie met de architect is nog veel mogelijk en maak je jouw villa naar eigen wens.

Digitale start verkoop op 26 november

Vanaf 26 november om 13.00 uur is het mogelijk om je digitaal in te schrijven op voorkeur van bouwnummer. Maak hiervoor een eigen DAEL-account aan via de projectwebsite www.wonenindael.nl.