Zodra de pepernoten in de winkel komen, realiseert iedereen zich dat de Sint en Kerstman weer in aantocht zijn. Dat betekent dat het weer tijd wordt om over cadeaus na te gaan denken. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven steeds meer mensen de voorkeur aan een cadeaukaart.

Cadeaukaarten winnen jaar op jaar aan populariteit voor zowel gever als ontvanger. De omzet van bedrijven die cadeaukaarten verkopen blijft dan ook elk jaar stijgen. Dit wordt bevestigd door de branchevereniging die jaarlijks een GFK onderzoek publiceert in februari.

Het cadeau moet geslaagd zijn

Maar wat is nou het beste cadeau om te geven? En wat wil je zeggen met het cadeau? Met name wanneer het om een zakelijk cadeau gaat is het lastig om hierin een keuze te maken. Uit de Gift card monitor 2018, een enquête uitgevoerd door GFK, blijkt dat men graag een cadeau kiest dat iedereen leuk vindt. In dat geval is een cadeaukaart de beste optie, omdat de ontvanger dan zelf nog kan kiezen.

Keuze cadeaukaarten

Maar welke cadeaukaart selecteer je dan? Het moet zeker in de smaak vallen en binnen het budget passen. Wil je een persoonlijk cadeau geven dat de ontvanger verrast? Dan is Bladcadeau bijvoorbeeld een goede keuze. De ontvanger kan zijn eigen favoriete tijdschrift(en) kiezen of digitaal lezen en krijgt deze vervolgens weken of maanden in de bus of in de app. Al vanaf 5 euro kan je iemand verrassen.

Verpakkingen

Bij een cadeautje gaat het echt niet alleen om de inhoud. Uit dezelfde enquête van GFK blijkt dat 59 procent van de kopers tegoeden in de vorm van online codes onpersoonlijk vinden. 82 procent heeft interesse in een leuke verpakkingen voor cadeaukaarten. Bij Bladcadeau is dat al geregeld. Er zijn speciale cadeauboxen voor Sint en Kerst, en als bedrijf kun je ook een cadeaukaart geheel in eigen stijl laten maken met een boodschap voor de ontvanger erop. Dit kan al vanaf een kleine oplage.

Een moment voor jezelf-cadeau

Met Bladcadeau geef je iemand niet één cadeau, maar weken- of maandenlang zijn of haar favoriete tijdschrift in de bus of in de app. Of hij of zij nu houdt van mode, sport, koken, auto’s, reizen, strips, interieur, grote levensvragen of goede roddels, er is een tijdschrift voor iedereen. Denk aan LINDA, Libelle, Quest, vtwonen, National Geographic, Donald Duck, vtwonen, Psychologie, Autoweek, Story en nog veel meer.

Kortom, met een Bladcadeau omzeil je alle problemen die komen kijken bij het verzinnen van een cadeau en biedt je de ontvanger een echt moment voor zichzelf. Voor meer informatie over Bladcadeau ga naar de site of koop het in winkels als Albert Heijn, AKO, Bruna, Jumbo en Primera.