Van 15 april tot 17 april vindt de Open Beta plaats van DOOM. Iedereen die wil, kan de game dit weekend gratis spelen op PS4, Xbox One of PC.

Met de nieuwe DOOM beleef je een ‘old school’ gevoel van lekker onbezorgd knallen. Ga vol in de aanval en leg de demonen letterlijk het vuur aan de schenen in de hel.

In de gratis Open Beta krijg je een klein voorproefje van wat de multiplayer van DOOM te bieden heeft. Speel op twee verschillende maps Heatwave en Infernal en in twee verschillende modi Team Deathmatch en Warpath.

Lekker knallen

Net zoals de allereerste DOOM games draait het volledig om de funfactor. Je rent rond door donkere gangen en gaat zonder poespas lekker knallen. Geen reloads, regenererende gezondheidsbalk, killstreaks-bonussen of killcams. Gewoon schieten tot je magazijn leeg is.

Om met de Open Beta aan de slag te gaan, is geen code vereist. Je downloadt simpelweg gratis de Open Beta via de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace of Steam. De maps en modi van de Open Beta zijn slechts een klein onderdeel van de volledige game die uitkomt op 13 mei voor Xbox One, PS4 en PC.

Futuristische wapens

Zo beleef je met DOOM ook een wrede single player-campagne waar je ongeveer 13 uur gaat overleven in de hel. Je vecht met hordes demonen uit de hel en combineert een arsenaal van futuristische wapens en iconische geweren.

Daarnaast heeft de game een eigen level editor: SnapMap. Die zorgt voor oneindig veel gamecontent op alle platformen. Zonder ervaring of specifieke expertise kan elke speler snel en gemakkelijk een uniek level maken en nieuwe gameplay toevoegen.

Speel direct met je zelfgemaakte level, deel het met je vrienden of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld.

DOOM is verkrijgbaar vanaf 13 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ga voor meer informatie over de Open Beta en waar deze te downloaden is naar DOOM.com/beta
Of voor meer informatie over de game naar DOOM.com.