Niet iedere vrouw is tevreden met haar borsten. Een borstcorrectie kan ervoor zorgen dat je blijer bent met je lichaam. Maar het is niet iets wat je zomaar even doet. Je moet er goed over nadenken.

Wat wil je precies? Hoe weet je nou welke cupmaat bij je past? En welke vorm is je op het lijf geschreven? Bergman Clinics helpt je om de juiste keuze te maken. Met het nieuwe Bergman Clinics 3D-Consult™ krijg je namelijk antwoord op die vragen.

Het effect van je keuzes in 3D op het scherm

Met Bergman Clinics 3D-Consult™ wordt er een 3D-simulatie toegevoegd aan het consult voor een borstvergroting. De arts maakt een scan van het bovenlichaam, waarna dit in 3D wordt weergegeven op het scherm. De mogelijkheden kunnen vervolgens direct op je lichaam worden bekeken, zoals welke cupmaat het beste past bij je wensen en welke vorm implantaten hierbij aansluiten.

Je krijgt direct een goed beeld van wat jouw keuzes voor invloed hebben op het beoogde resultaat. Bovendien kun je thuis alles nog eens rustig bekijken en eventueel bespreken met je partner of een vriend(in).

Zelf alvast proberen?

Thuis kun je de 3D-simulatie alvast uitproberen. Met de lightversie kun je op je eigen smartphone, tablet of pc kijken wat het best bij je past, m.b.v. uploaden van je eigen foto's. Nu exclusief op bergmanclinics.nl/3d-consult. Ben je al overtuigd? Op deze site kun je ook een afspraak maken voor een consult met 3D-simulatie.