Wil je lekker en gezond eten zonder veel geld uit te geven? Met deze Prijsfavorieten van Albert Heijn zet je voor minder dan 2,50 euro per persoon een complete maaltijd op tafel.

Hete Bliksem met rookworst

Heb je zin in stamppot? Dan is dit recept misschien wel iets voor jou. Zet deze zoetige stamppot met appel op tafel en smullen maar. Ideaal om te eten met kinderen. Het recept is voor vier personen en per persoon ben je 1,50 euro kwijt.

Ovenschotel van spitskool, gehakt en aardappelpuree

Heb je zin in een warme ovenschotel met dit frisse herfstweer? Een variatie op Hollandse pot? Je kunt dit gerecht met spitskool, gehakt en aardappelpuree ook goed van tevoren maken. Zodat je de volgende dag niet hoeft te koken. Het recept is voor vier personen en per persoon ben je 1,85 euro kwijt.

Volkorenpasta met boerenkoolpesto

Heb jij de volkoren pasta al eens ontdekt? Deze bevat een stuk meer vezels, lekker en gezond. Maak bij dit vegetarische recept eens zelf een boerenkoolpesto met amandelen en kaas bij en verras iedereen aan tafel. Dit recept is voor vier personen en per persoon ben je 1,75 euro kwijt.

Eet smakelijk

Deze recepten zijn gemaakt met Albert Heijn Prijsfavorieten: producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Je herkent ze aan het blauwe duimpje. Er zijn al meer dan 1.250 Prijsfavorieten te vinden in de winkels van Albert Heijn.

Benieuwd naar meer budgetrecepten? Klik hier.