Soms is het lastig om tijdens een bezichtiging voor je te zien hoe je het huis kunt verbouwen en inrichten om het meer naar wens te maken. Stylist Frans Uyterlinde ging met Veerle op zoek naar een huis in Amsterdam en veegde haar herkenbare bezwaren van tafel met zijn slimme inzichten en handige tips.

Ben jij ook op zoek naar een huis? Het handige stappenplan van Aegon helpt je hierbij. 

Sfeertekeningen

Veerle is met de nodige wensen en eisen gericht op zoek naar het perfecte huis. Omdat aspirant kopers het lastig vinden om ergens doorheen te kijken bij een bezichtiging staat stylist Frans Uyterlinde haar bij.

Frans heeft in dit geval sfeertekeningen gemaakt van de ruimtes om Veerle te laten zien hoe je een uitdaging maakt van je eerste bezwaren. De keuken en badkamer zijn bijvoorbeeld redelijk gedateerd.

Dit kunnen dure sluipposten zijn, daarom adviseert Frans deze ruimtes altijd mee te nemen in je overweging, naast basisonderdelen als vloeren en wanden. Veerle neemt zijn advies ter harte en gaat alle kosten nog even rustig op een rijtje zetten.

Bekijk hieronder de bezichtiging van Veerle met stylist Frans Uyterlinde. 

Meer handige tips

Ook hulp nodig bij het kopen van jouw droomhuis? Wil je weten hoeveel je nieuwe huis mag kosten, of je je hypotheek mee kunt nemen en hoe je de verkoop van je huidig huis aanpakt? Aegon helpt graag met handige tips, slimme weetjes en een stappenplan.

Ook kun je hier meer lezen over wat je het best kunt doen met deze woningmarkt: eerst een huis of eerst verkopen?