Hieronder ziet u hoe u bij een aantal populaire adblockers NU.nl als uitzondering kunt toevoegen.

AdBlock

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van NU.nl.

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina's van NU.nl uit.

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van NU.nl toe te staan.

Verdienmodel NU.nl

NU.nl was in 1999 een van de eerste nieuwssite die zich 100 procent richtte op online berichtgeving. Sinds onze oprichting brengen wij objectief, snel en overzichtelijk het nieuws. Onze artikelen zijn gratis te lezen en dat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. NU.nl heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen u daarom vragen wanneer u een adblocker gebruikt NU.nl uit te zonderen. Wij beloven u dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met uw steun gratis nieuws blijven maken.

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning